Ταξίδι στα Ιεροσόλυμα

[ παρουσίαση ]

Το Ταξίδι στα Ιεροσόλυμα είναι μια ταξιδιωτική μαρτυρία και ταυτόχρονα ένα ευρωπαϊκό μυθιστόρημα για την αγάπη. Μια πεισματική αναζήτηση του έρωτα. Όλοι οι ήρωες αυτού του μυθιστορήματος, άντρες και γυναίκες, ξεχωρίζουν για το πάθος τους. Είναι υπερβολικοί σε ό,τι κάνουν. Ποθούν αλλά και φοβούνται. Στην ουσία προσπαθούν, μέσω του έρωτα, να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Ο έρωτας γι' αυτούς είναι μια σχέση εξουσίας, ένας αναίμακτος αγώνας με νικητές και ηττημένους.

Ένα ρομαντικό και συγχρόνως ρεαλιστικό μυθιστόρημα· τόσο ρεαλιστικό όσο η καθημερινή ζωή και τόσο ρομαντικό όπως οι αναμνήσεις.

Το Ταξίδι στα Ιεροσόλυμα αφορά τις ιστορίες αγάπης νέων ανθρώπων που είχαν την τύχη να ερωτευτούν μακριά από το βλοσυρό βλέμμα της ιστορίας, στο τέλος όμως παρασύρθηκαν και αυτοί από την αδυσώπητη δύναμη του πεπρωμένου.

Είναι ένας ύμνος στις γυναίκες και ένας ψαλμός για τους άντρες. Ένα βιβλίο που συνιστά ταξίδι σε ένα μαγικό τόπο που συνηθίζουμε να τον αποκαλούμε η ζωή μας.

Διαβάστε επίσης του ιδίου (με βιογραφικό του συγγραφέα): "Τόση βροχή για μια απουσία" , "Το χαμόγελο της Περσεφόνης" , "Απονομή δικαιοσύνης" , "Η γάτα του Σρέντινγκερ"
___________________________________
Γεράσιμος Θεοδόσης: "Ταξίδι στα Ιεροσόλυμα"

ISBN 960-14-0848-7 - σελ. 349 - τιμή 14,60 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...