Η άλλη πλευρά του νομίσματος

[ παρουσίαση ]

«Άντρας και γυναίκα είναι οι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος». Αυτό πίστευε πάντα ο Αντρέας και αυτό ακριβώς έψαχνε: την άλλη πλευρά του δικού του νομίσματος...

Γεννημένος σ' ένα χωριό, κουβαλώντας μια έμφυτη συστολή μα συνάμα και τη λαχτάρα να ξεφύγει από τα στενά όρια του χωριού του, θα βρεθεί στην Αθήνα. Οι εμπειρίες πολλές, όχι πάντα ευχάριστες, και οι πειρασμοί αμέτρητοι, αλλά ο Αντρέας δεν κάνει πίσω σε καμία πρόκληση. Η Νίκη θα βρεθεί στο δρόμο του. Μια γυναίκα πλούσια, μεγαλύτερή του, που θα του προσφέρει μια ζωή αστραφτερή, την οποία δεν είχε φανταστεί ποτέ του. Η Αρετή θα έρθει αναπάντεχα. Είναι νέα και άπειρη, αλλά η ζωή μαζί της φαντάζει σαν την επιστροφή στην πρόωρα χαμένη αθωότητα.

Στην τρίλιζα του πάθους, όταν τα όρια στενεύουν, τα διλήμματα γίνονται επιτακτικά… Ένας άντρας με δύο γυναίκες. Ένα νόμισμα με δύο πλευρές. Στο σταυροδρόμι της καρδιάς, διαλέγεις κατεύθυνση εσύ.

Διαβάστε επίσης της ιδίας (με αναλυτικό βιογραφικό και video παρουσίαση):

"Έρωτας σαν βροχή" , "Το τελευταίο τσιγάρο" , "Βαλς με δώδεκα Θεούς" , "Θεανώ, η λύκαινα της Πόλης" "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι"


____________________________________
Λένα Μαντά: "Η άλλη πλευρά του νομίσματος"


ISBN 978-960-453-353-4 - Σελίδες 440 - τιμή 18,89 ευρώ - έκδοση Μαΐου 2008 - τελευταία ανατύπωση Ιανουάριος 2010 (13η έκδοση, 87η χιλιάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...