Το τελευταίο τσιγάρο

[ παρουσίαση ]

Όλη η ζωή του Μιχάλη… ένα τελευταίο τσιγάρο. Ένα τελευταίο τσιγάρο, προτού πάρει την απόφαση να παντρευτεί τη γυναίκα που αγάπησε κι ας ήταν τόσο νέος. Ένα τελευταίο τσιγάρο, προτού στραφεί σε ένα ριψοκίνδυνο επαγγελματικό βήμα, που τον εκτόξευσε στην κορυφή για να τον ρίξει σ' έναν γκρεμό δίχως τέλος. Ένα τελευταίο τσιγάρο, για να μην πηδήξει στο κενό, όταν η ζωή του, η δουλειά του, τα όνειρα και ο έρωτας έγιναν στάχτες και αποτσίγαρα… Και ένα τελευταίο τσιγάρο, όταν μπροστά του ορθώθηκε η απειλή μιας ύπουλης ασθένειας και η κόρη του βούλιαξε στο σκοτάδι της· η νευρική ανορεξία άρχισε να κεντά βασανιστικά τις μέρες της, αλλά ο Μιχάλης ήταν αποφασισμένος να μη γίνει και το παιδί του στάχτη στην πυρά της.

Δίπλα του, η Μαρκέλλα, φύλακας άγγελος της ζωής του και μια πραγματική φίλη που μόνο στα βιβλία συναντάει κανείς… Ή μήπως όχι;

Μια ιστορία για τη ζωή ενός ανθρώπου που συναντήθηκε με τη φωτιά. Μια ιστορία για ένα… τελευταίο τσιγάρο…Διαβάστε επίσης της ιδίας (με αναλυτικό βιογραφικό της συγγραφέως και video παρουσίαση):

"Έρωτας σαν βροχή" , "Βαλς με δώδεκα Θεούς" , "Θεανώ, η λύκαινα της Πόλης" , "Η άλλη πλευρά του νομίσματος" "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι"
__________________________________
Λένα Μαντά: "Το τελευταίο τσιγάρο"

ISBN: 978-960-453-715-0 - σελ.584 - τιμή 19,90 ευρώ - Πρώτη έκδοση: Μάιος 2010, 50.000 αντίτυπα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...