Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι

[ παρουσίαση ]

«…Η ζωή είναι σαν το ποτάμι που κυλάει αυτή τη στιγμή μπροστά μας. Εύκολα σε παρασύρει και σε τραβάει όπου εκείνο πηγαίνει. Όπως ένα ποτάμι δε γυρίζει πίσω, έτσι κι εσείς, αν σας παρασύρει, δε θα μπορέσετε να γυρίσετε… να προσέχετε πάντα το ποτάμι… .Μη σας παρασύρει…»

Η Μελλισάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή μεγαλώνουν με τη μητέρα τους σ' ένα χωριό στον Όλυμπο, δίπλα σ' ένα ποτάμι. Αυτό που επιθυμούν και οι πέντε είναι να γνωρίσουν τη ζωή μακριά από το πατρικό τους. Και θα το καταφέρουν!

Η μοίρα θα τις στείλει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα. Μόνο που καμιά φορά, τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που στοιχειώνουν και κυνηγούν...

Πέντε γυναίκες, πέντε ζωές συγκλονιστικές, γεμάτες έρωτα και ανατροπές, ενώ το σπίτι δίπλα στο ποτάμι περιμένει υπομονετικά αυτό που ξέρει ότι θα συμβεί...Διαβάστε επίσης της ιδίας (με βιογραφικό της συγγραφέως):

"Το τελευταίο τσιγάρο" , "Βαλς με δώδεκα Θεούς" , "Θεανώ η λύκαινα της Πόλης" , "Η άλλη πλευρά του νομίσματος" , "Έρωτας σαν βροχή"
____________________________________
Λένα Μαντά: "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι"

ISBN 978-960-453-177-6 - σελ. 600 - τιμή 19,90 ευρώ - έκδοση Μαΐου 2007 (τελευταία ανατύπωση Νοέμβριος 2009, 46η έκδοση, 190η χιλιάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...