Η έπαυλη των νεκρών

Μια ασύλληπτα σκοτεινή και καλά φυλαγμένη αλήθεια, κάνει τον Μάρκο να αναζητήσει την υπόσταση της ακρίβειας της.

Ξεκινά λοιπόν, ένα ταξίδι στο οποίο θα έρθει αντιμέτωπος με τις πεποιθήσεις του.

Η διαδρομή, σαν κουβάρι, που στο ξετύλιγμά του αναδύονται αλλεπάλληλα εμπόδια, γεννά περισσότερα ερωτήματα από όσα απαντά, αποπροσανατολίζοντας τον από τον αρχικό του στόχο.

Παρ' όλ' αυτά, η δίψα του για γνώση τον βοηθά να φτάσει στην άκρη του νήματος, ώστε να εξακριβώσει την αλήθεια από εκεί που δεν το περίμενε ποτέ. Η αναζήτηση της αλήθειας, και τελικά η αποκάλυψή της, δίνει μία εξαιρετικά εύστοχη απάντηση για την προέλευση των απέθαντων.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Δημήτρης Δραγούνης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977. Παρακολούθησε μαθήματα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο των σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό.

Στη συνέχεια, με οδηγό το πάθος του για τη συγγραφή, συμμετείχε στο Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής της Μαρίας Γούσιου στη Θεσσαλονίκη και στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών Μυθιστοριογραφίας του Open University της Μεγάλης Βρετανίας.

“Η Έπαυλη” αποτέλεσε  την πρώτη του συγγραφική προσπάθεια. Εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Οσελότος, τον Απρίλιο του 2013.

Η 2η αναθεωρημένη έκδοση με τίτλο “Η Έπαυλη των νεκρών” κυκλοφόρησε σε ebook στην ελληνική γλώσσα και σε έντυπο και ebook στην αγγλική γλώσσα, από τις Εκδόσεις Φυλάτος, τον Απρίλιο του 2014.
______________
Δημήτρης Δραγούνης: "Η έπαυλη των νεκρών"

e-book

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...