Ένας συνηθισμένος άνθρωπος

Ο Δημήτρης Στάμος είναι ένας παγκοσμίου φήμης φωτογράφος που ξεγλιστρώντας από τα επικίνδυνα μονοπάτια της ζωής κερδίζει ένα σημαντικό πόστο σε μια πολυεθνική Εταιρεία και μαζί ανακαλύπτει τον έρωτα της ζωής του.

Όλα μοιάζουν να κυλάνε ρολόι μέχρι που η Εταιρεία του αναθέτει μια δύσκολη αποστολή: να ταξιδέψει σε εμπόλεμες χώρες για να φωτογραφίσει τις συνθήκες που επικρατούν!

Ο Δημήτρης περνά στην εμπόλεμη ζώνη, ζει τη βαρβαρότητα του πολέμου, βλέπει ανθρώπους να ξεψυχάνε, πιάνεται αιχμάλωτος και βασανίζεται για μήνες με μόνη πηγή δύναμης του, η ιδέα της πατρίδας του και η γυναίκα που αγαπά και που αναγκάστηκε να αφήσει πίσω στην Ελλάδα.

Όμως, όσο εκείνος προσπαθεί να γλιτώσει από τους κινδύνους που τον περιτριγυρίζουν στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, ο συνάδελφος του Νίκος θα ανακαλύψει πως η Εταιρεία που τους οδήγησε στην καρδιά του πολέμου στην Ανατολή είναι μέρος ενός παγκόσμιου κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, όπλων και οργάνων με τους ίδιους να αποτελούν απλά καμουφλάζ σ' αυτό το βρώμικο παιχνίδι.

Οι δύο άντρες αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν τα μυστικά της Εταιρείας προτού τους κλείσουν το στόμα οι μυστικοί πράκτορες που στάλθηκαν για να τους σταματήσουν.

Στόχος τους πια η επιστροφή στη πατρίδα και στις οικογένειες τους. Μαζί θα ξεκινήσουν μια σύγχρονη Οδύσσεια, μια μεγάλη περιπέτεια με πολλές ίντριγκες και πρωταγωνιστή "έναν συνηθισμένο άνθρωπο" που κάθε άλλο παρά συνηθισμένος δεν είναι.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Χάρης Λιαντζίρης είναι κάτοικος Αθηνών.

Εδώ και λίγα χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή σεναρίων καθώς και με τη δημιουργία ταινιών μικρού μήκους.

Φοιτεί σε επαγγελματικό λύκειο τελειώνοντας την ειδικότητα Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και το βιβλίο "Ένας συνηθισμένος άνθρωπος" είναι το πρώτο του εγχείρημα ως συγγραφέας. 
________________
Χάρης Λιαντζίρης: "Ένας συνηθισμένος άνθρωπος"

ISBN 9789609599269, σελ. 170, έκδοση 2014


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...