Το τανγκό της ψυχής μου

Στη ζωή πορεύεσαι πάντα με τον αριθμό δύο. Αγάπη-μίσος, χαμόγελο - δάκρυ, φως - σκοτάδι, ζωή - θάνατος, ψυχή - σώμα.

Το ενδιάμεσο είναι απλά η ύλη της ύπαρξής σου, που προσπαθεί να ισορροπήσει την αντίφαση. Αν καταφέρεις να δεις την ουσία μέσα από τις δυάδες τότε θα έχεις την ευλογία να λέγεσαι άνθρωπος.


ISBN 9789609607100, έκδοση 2011

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Νεφέλη Πόπη Ζάνη γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1973, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα.


Γράφει απ’ όταν θυμάται τον εαυτό της. Έχει λάβει μέρος σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και αρκετά διηγήματά της είναι δημοσιευμένα σε διάφορους ιστοχώρους. Αρθρογραφεί, εκτός από το προσωπικό της μπλοκ, στα ηλεκτρονικά περιοδικά: CityMag_online magazine, epirusinfo.com, Double Magazine, Kiss MyGrass, Simplylife.gr.

Είναι μέλος του ΔΣ του Ε.Κ.Ε.Σ (Ενωμένη Κίνηση Ελλήνων Συγγραφέων).

Έχει συμμετάσχει στο λογοτεχνικό ανθολόγιο "Μια ιστορία κάθε μέρα" με το διήγημά της "Οι ζωγραφιές της Μυρσίνης", στο ψηφιακό έργο "Φίλων Σοφίες 203 αποφθέγματα", στο λογοτεχνικό project "25η ώρα" και στο συλλογικό βιβλίο "Ιωάννινα - Ιστορίες της πόλης μας" με το διήγημά της "Το άλγος του νόστου".

Είναι ερωτευμένη με την συγγραφή και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, μετά την οικογένειά της, το αφιερώνει σε αυτήν. Ασχολείται επίσης (ερασιτεχνικά, αλλά δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό) με το ραδιόφωνο, την φωτογραφία και τον χορό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...