Οι δρόμοι της μοίρας

[ παρουσίαση ]

Η Μοίρα Λίτουιν έχει μόλις αποφοιτήσει με άριστα από το πανεπιστήμιο και ετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί με τον Ίαν ζώντας μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, όταν ξαφνικά η μητέρα της εξαφανίζεται από προσώπου γης, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα.

Η Ελληνοκαναδή Πόπη, καταξιωμένη ταξιδιωτική δημοσιογράφος, πνεύμα ελεύθερο και ριψοκίνδυνο, θα φύγει για ένα ακόμα επαγγελματικό ταξίδι στην Ευρώπη - απλώς για να μην επιστρέψει ποτέ. Κανείς δε φαίνεται να γνωρίζει κάτι για την τύχη της: ούτε ο Φέλιξ, ο πρώην άντρας της και πατέρας της Μοίρας, ούτε η αστυνομία του Μόντρεαλ, ούτε καν η Ιντερπόλ.

Η Μοίρα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της έχοντας ως μοναδικό στοιχείο το αινιγματικό τηλεφωνικό μήνυμα ενός μυστηριώδους Γάλλου γνωστού της Πόπης, κάποιου Σεμπαστιέν ντε Μπουαρί… Από το παγωμένο Ρέικιαβικ ως την εξωτική Τζέρμπα και τη γραφική Μήθυμνα, από τους τουριστικούς παραδείσους της Κροατίας ως τα τροπικά Φίτζι και τη Μαδέρα, το θρυλούμενο νησί των Λωτοφάγων, η Μοίρα, προσπαθώντας να ανακαλύψει τη μητέρα της, έρχεται αντιμέτωπη με την αβεβαιότητα ενός αινίγματος.

Μια ψυχολογική οδύσσεια και, συνάμα, ένα συναρπαστικό ταξίδι ανά την υφήλιο, με τελικό προορισμό την Ιθάκη που αναζητά ο καθένας μας.Διαβάστε επίσης της ιδίας (με βιογραφικό της συγγραφέως): "Η ασυμβίβαστη μούσα"
____________________________________________________
Ιρένα Καραφύλλη: "Οι δρόμοι της μοίρας"

ISBN 978-960-453-732-7 - Σελίδες 496 - τιμή 19,90 ευρώ - έκδοση Μαρτίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...