Η εγκυκλοπαίδεια της Marvel Comics

[ παρουσίαση ]

- Η πιο περιεκτική εγκυκλοπαιδική έκδοση για το σύμπαν της Marvel Comics. πλήρως ανανεωμένη και επαυξημένη.

- Φέρει την υπογραφή μιας ομάδας ειδικών του χώρου και διακρίνεται από εκπληκτική εικονογράφηση.

- Περισσότερα από 60 νέα λήμματα.

- Εκτεταμένα λήμματα για τους κορυφαίους υπερήρωες, όπως ο Spider-Man, οι Χ-Men, ο Hulk, οι Avengers και ο Captain America. - Εξειδικευμένες παρουσιάσεις των σημαντικότερων γεγονότων, όπως τα Civil War, Annihilation, Secret Invasion και Planet Hulk.

- Παρουσίαση της ιστορίας του Μarvel Universe ανά δεκαετίες. - H Μarvel Comics έχει δημιουργήσει μερικούς από τους πιο διάσημους και δημοφιλείς χαρακτήρες - υπερήρωες, όπως ο Spider-Μan, ο Hulk, o Silver Surfer και ο Wolverine.

Αυτή η μοναδική εγκυκλοπαίδεια περιλαμβάνει περισσότερους από 1.200 από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της Marvel, με πλήρεις πληροφορίες για τις ικανότητες και την ιστορία τους. Η εκπληκτική εικονογράφηση φέρει την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών της Marvel, ενώ τα κείμενα έχουν γράψει κορυφαίοι ειδικοί στην ιστορία της Marvel.

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς
O Tom Defalco έχει διατελέσει αρχισυντάκτης της Marvel Comics και θεωρείται παγκόσμια αυθεντία στον Spider-Man, καθώς για περισσότερα από 20 χρόνια έγραφε τις περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα.

O Peter Sanderson, μελετητής και κριτικός των κόμιξ, υπήρξε ο πρώτος επίσημος αρχειοφύλακας της Marvel. Είναι ο συγγραφέας των X-men: The Ultimate Guide, των εκδόσεων Doriling Kindersley, το οποίο έχει σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων. Είναι επίσης ένας από τους συγγραφείς των πρώτων τεσσάρων εκδόσεων του βιβλίου "The Official Handbook of the Marvel Universe".

O Tom Brevoort, ως διευθυντής σύνταξης των εκδόσεων Marvel, επιμελείται τίτλους όπως οι Avengers, οι Fantastic Four, o Captain America, o Iron Man και άλλοι.

O Michael Teitelbaum , είναι συγγραφέας, εκδότης και επιμελητής βιβλίων για παιδιά, κόμιξ και περιοδικών για περισσότερα από 20 χρόνια. Μερικά από τα πιο πρόσφατα έργα του είναι τα X-Men School, Story of the X-Men, Story of the Hulk, Story of Spider-Man και Batman s Guide to Crime and Detection, τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Dorling Kindersley.

O Andrew Darling είναι δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου, τηλεόρασης και κόμιξ. Έχει γράψει τα "Ghostrider: The Ultimate Guide" και "Thunderbirds: The Making of the Movie", τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις Dorling Kindersley. Γράφει επίσης στα περιοδικά SFX και Dreamwatch και στην εφημερίδα Daily Mail, ενώ έχει συνεργαστεί στα αρχεία του Star Wars και του Prisoner.

___________________________________

Tom Defalco, Peter Sanderson, Tom Brevoort, Michael Teitelbaum, Andrew Darling: "Η εγκυκλοπαίδεια της Marvel Comics" - μεταφραστές: Βασίλης Αθανασιάδης, Βασίλης Κορδίνας, Διονύσης Τζαβάρας, Ιωάννης Μοσχονάς, Γιώργος Γρίβας, Ξανθίππη Γιαννούζη

ISBN 978-960-306-991-1 - σελ. 400 - τιμή 38,90 ευρώ - έκδοση Νοεμβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...