Μικρές απιστίες, μεγάλες τιμωρίες

[ παρουσίαση ]

Ο Στάνταλ, ένας αμετανόητος εργένης, φανατικός πολέμιος του γάμου και των δεσμεύσεων και λάτρης του ωραίου φύλου, πιστεύει ότι το νόημα της ζωής βρίσκεται κρυμμένο μέσα στις εφήμερες σχέσεις, στις ερωτικές συναντήσεις της μιας βραδιάς και στην εκτόξευση της αδρεναλίνης που προκαλεί η απιστία.

Τι γίνεται όμως όταν η ζωή του αποδεικνύει ότι ο έρωτας δεν σε ρωτάει ποτέ πριν σου χτυπήσει την πόρτα; Τι θα συμβεί όταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με πρωτόγνωρα συναισθήματα γι' αυτόν, τα οποία θα προσπαθήσει να χειριστεί αδέξια; Και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα όταν στο σκηνικό έρχεται να προστεθεί μία γυναίκα που στο παρελθόν την είχε πληγώσει, αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για όλα όσα της έκανε και να τον καταστρέψει, αφού πρώτα του κάνει τη ζωή κόλαση.

Έρωτας, ανατροπές και εκδίκηση σε μία ιστορία αφιερωμένη σε όλους εκείνους που κάνουν το λάθος να πιστεύουν ότι μπορούν να ελέγξουν τα πάντα. Ακόμα και τον έρωτα.

Διαβάστε επίσης της ιδίας: "Συνάντησέ με στις δώδεκα" , "Η εξολόθρευση της Μπάρμπι"

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ελένη Δαφνίδη γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1978. Το 1996 αποφοίτησε από το κλασικό τμήμα του Παγκύπριου Γυμνασίου και ακολούθησε νομικές σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Παράλληλα ασχολήθηκε με τη στιχουργική και την ποίηση.

Σήμερα εργάζεται ως δικηγόρος στην Κύπρο.
________________________________________________
Ελένη Δαφνίδη: "Μικρές απιστίες, μεγάλες τιμωρίες"

ISBN 978-960-453-351-0 - σελ. 456 - τιμή 17,70 ευρώ - 5η έκδοση (5/2008)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...