Συνάντησέ με στις δώδεκα

[ παρουσίαση ]

Τίποτε στη ζωή της Κατερίνας δεν είναι έτσι όπως το ονειρευόταν. Αν κι έχει περάσει τα τριάντα, συνεχίζει να μοιράζεται το ίδιο σπίτι με τη μητέρα και την καταπιεστική γιαγιά της οι οποίες ελέγχουν κάθε της βήμα με σκοπό να την αποκαταστήσουν με οποιοδήποτε κόστος…

Στη δουλειά της τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα αφού εκεί βρίσκεται στο στόχαστρο μιας αυστηρής και αδίστακτης διευθύντριας. Όσο για τα προσωπικά της, τα πάντα καταρρέουν όταν μετά από πολλά χρόνια σχέσης την εγκαταλείπει ο αγαπημένος της.

Όλα όμως αλλάζουν όταν κάποια βραδιά γνωρίζει και ερωτεύεται ένα μυστηριώδη άντρα ο οποίος εξαφανίζεται το ίδιο απρόσμενα χωρίς να αφήσει κανένα στοιχείο για το ποιος είναι. Η Κατερίνα έχει μόνο μία ευκαιρία να τον συναντήσει ξανά. Ένα ραντεβού. Στις δώδεκα.

Θα καταφέρει άραγε να φτάσει σ' αυτή τη συνάντηση ή μήπως η ζωή έχει άλλα σχέδια γι' αυτήν; Όταν η ζωή σού δίνει μόνο μία ευκαιρία για να συναντήσεις το άλλο σου μισό, τότε ετοιμάσου για ένα παιχνίδι γεμάτο συγκυρίες, συμπτώσεις και απρόοπτα…



Διαβάστε επίσης της ιδίας (με βιογραφικό της συγγραφέως): "Η εξολόθρευση της Μπάρμπι" , "Μικρές απιστίες, μεγάλες τιμωρίες"
___________________________________
Ελένη Δαφνίδη: «Συνάντησέ με στις δώδεκα»

ISBN 978-960-453-716-7 - σελ. 424 - τιμή 17,70 ευρώ - έκδοση Ιουνίου 2010 (τελευταία ανατύπωση Ιούλιος 2010, 5η χιλιάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...