Οι γαλάζιες ζώνες - Μαθήματα μακροβιότητας από αιωνόβιους


Ένα βιβλίο που μας αποκαλύπτει τα μυστικά της μακροζωίας. Σε συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Γήρανσης των ΗΠΑ, ο βραβευμένος για τις έρευνές του σε θέματα μακροζωίας και ποιότητας ζωής, Dan Buettner, επισκέφθηκε περιοχές του πλανήτη, στις οποίες ο κόσμος ζει μέχρι τα 90 και 100 χρόνια.

Σε αυτό το βιβλίο περιγράφει πώς οι άνθρωποι εκεί φθάνουν στα χρυσά τους χρόνια παραμένοντας δραστήριοι και σε πλήρη πνευματική διαύγεια.

Στα επτά χρόνια που διήρκεσαν οι έρευνες, ο συγγραφέας ανακάλυψε κοινά σημεία και χαρακτηριστικά μεταξύ των υγιών και υπερ-γηραιών ανθρώπων και συνέθεσε αυτό που ο ίδιος ονόμασε 9 Υγιεινές Συνήθειες, οι οποίες θα μας οδηγήσουν στη μέγιστη ποιότητα και σε περισσότερα χρόνια ζωής.

Όσοι αναζητούν την Πηγή της Νεότητας, σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψουν τα μυστικά των μακροβιότερων ανθρώπων του κόσμου... Εδώ θα βρείτε τις τεκμηριωμένες και πιο αξιόπιστες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε χρόνια στη ζωή σας και ζωή στα χρόνια σας...

«Ένα από τα πιο σημαντικά και συναρπαστικά βιβλία που θα διαβάσετε ποτέ. Σας μαθαίνει τον τρόπο να ενσωματώσετε στη ζωή σας αυτά τα μαθήματα, όπου και αν βρίσκεστε.» - Sanjay Gupta, M.D

«Πρακτικές συμβουλές για να ζήσουμε πολύ και καλά.» - Andrew Weil, M.D

Οι έρευνες του Dan Buettner σε συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Γήρανσης συνεχίζονται, και στις Γαλάζιες Ζώνες περιλαμβάνεται πλέον και η Ικαρία.
_____________________________________________________
Dan Buettner: "Οι γαλάζιες ζώνες - Μαθήματα μακροβιότητας από αιωνόβιους"

ISBN 978-960-364-397-5 - σελ. 263 - τιμή προσφοράς 13,50 ευρώ - 1η έκδοση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...