Η έκπληξη

[ παρουσίαση ]

Η Ναταλία, γυναίκα όμορφη και επιτυχημένη, φαντασίωση πολλών αντρών, ζει ευτυχισμένη με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Αλλά η ζωή δεν είναι παραμύθι, ιγα να τη ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα‧ ο φόβος-ξόρκι της Ναταλίας για την απειλή της δυστυχίας δεν θα καταφέρει να την προστατεύσει. Και έτσι ξαφνικά, τα πάντα θα καταρρεύσουν.

Τρία ολόκληρα χρόνια, η Ναταλία αγνοεί τη στενή πολιορκία του γοητευτικού διευθυντή της εταιρείας της. Κι όμως, μια μέρα, εντελώς παρορμητικά, θα αρπάξει και θα φιλήσει με πάθος τον ασχημούλη, συνεσταλμένο υφιστάμενό της. Για να απομείνει έπειτα με την απορία αν έκανε καλά...

Με χιούμορ και τρυφερότητα, το μυθιστόρημα του Νταβίντ Φενκινός αφηγείται μια γοητευτική ερωτική ιστορία, που ξεκινά εντελώς απροσδόκητα και συνεχίζεται με πολλές εκπλήξεις. Πραγματικές εκπλήξεις. Διότι «το ρολόι του κορμιού μας δεν λειτουργεί ορθολογιστικά».

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
 
O David Foenkinos γεννήθηκε στο Παρίσι το 1974. Το 2003 κέρδισε την υποτροφία του Ιδρύματος Hachette, ενώ, την επόμενη χρονιά, το 2004, το τρίτο του μυθιστόρημα έλαβε το βραβείο Roger-Nimier.
________________________________
Νταβίντ Φενκινός (David Foenkinos): "Η έκπληξη"

ISBN 978-960-19-0581-5 - σελ. 248 - τιμή 14,50 ευρώ - έκδοση 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...