Το νησί

Βραβείο καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα British Book AWARDS 70ή έκδοση BEST SELLER

Η Αλέξις λαχταρά να μάθει για το παρελθόν της μητέρας της, Σοφίας, που εκείνη τόσα χρόνια έκρυβε. Ξέρει μόνο ότι η μητέρα της μεγάλωσε σ' ένα μικρό χωριό της Κρήτης προτού φύγει οριστικά για το Λονδίνο.

Όταν η Αλέξις αποφασίζει να επισκεφθεί την Κρήτη, η Σοφία της δίνει ένα γράμμα για μια παλιά της φίλη και της υπόσχεται πως απ' αυτήν θα μάθει την αλήθεια.

Έκπληκτη η Αλέξις, ανακαλύπτει πως η ζωή της οικογένειάς της συνδέεται άμεσα με το μικρό και εγκαταλελειμμένο νησί της Σπιναλόγκα - την πρώην αποικία των λεπρών. Μαθαίνει την ιστορία της γιαγιάς της και της μητέρας της, όπως και τη διάλυση της οικογένειάς της από την τραγωδία, τον πόλεμο και τα πάθη...

Διαβάστε επίσης: "Ο γυρισμός"



Λίγα λόγια για την συγγραφέα
Η Βικτόρια Χίσλοπ είναι δημοσιογράφος και συνεργάζεται με τις εφημερίδες Sunday Tele-graph και Daily Telegraph, όπως και με το περιοδικό Wo-man & Home. Το 2007 της απονεμήθηκε το Βρετανικό βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα.

Το πρώτο της μυθιστόρημα, Το Νησί, κυριαρχεί για 2 συνεχόμενα χρόνια στο ελληνικό Τop 10, ενώ τα δικαιώματα του βιβλίου πουλήθηκαν σε 27 χώρες με περισσότερες από 2.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως.
 

Ο Γυρισμός είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της, που από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του στην Αγγλία έγινε κι αυτό best seller.
__________________________________
Vicroeia Hislop: "Το νησί"

ISBN 978-960-364-329-6 - σελ. 504 - τιμή 19,09 ευρώ - 70η έκδοση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...