Ο γυρισμός


Τα καλντερίμια της Γρανάδα αντηχούν μουσική και μυστικά. Η Σόνια θα γευτεί τη μυρωδιά της πόλης, παρασυρμένη σε ένα ταξίδι στην Ισπανία από τη μεγάλη της αγάπη, το χορό.

Τα βήματά της θα την οδηγήσουν σε ένα γραφικό καφέ, όπου η μαγεία του χώρου και των φωτογραφιών του θα την ταξιδέψουν στο ιστορικό παρελθόν της πόλης.

Tην καρδιά της Σόνια θα κλέψει η ιστορία της οικογένειας Ραμίρεζ που χωρισμένη από την πολιτική και την τραγωδία του Ισπανικού Εμφυλίου θα βρεθεί πολλές φορές μπροστά σε διλήμματα και επικίνδυνες καταστάσεις.

 Βαθιά κρυμμένα μυστικά, χορός και ανεκπλήρωτοι έρωτες θα την παρασύρουν και πολλές φορές θα αισθανθεί η ίδια πρωταγωνίστρια στην ιστορία τους…

Διαβάστε επίσης: "Το νησί"


Η Βικτόρια Χίσλοπ είναι δημοσιογράφος και συνεργάζεται με τις εφημερίδες Sunday Tele-graph και Daily Telegraph, όπως και με το περιοδικό Wo-man & Home. Το 2007 της απονεμήθηκε το Βρετανικό βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα.

Το πρώτο της μυθιστόρημα, Το Νησί, κυριαρχεί για 2 συνεχόμενα χρόνια στο ελληνικό Τop 10, ενώ τα δικαιώματα του βιβλίου πουλήθηκαν σε 27 χώρες με περισσότερες από 2.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως.
 

Ο Γυρισμός είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της, που από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του στην Αγγλία έγινε κι αυτό best seller.
__________________________

Vicroeia Hislop: "Ο γυρισμός"

ISBN 978-960-364-365-4 - σελ. 512 - τιμή ευρώ - 66η έκδοση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...