Τότε στην Προύσα που είχαμε ζωή

[ παρουσίαση ]

Η πρωταγωνίστρια του μυθιστορήματος, μια γυναίκα του σήμερα, ύστερα από μια επίσκεψη στην Προύσα της Τουρκίας, οδηγείται στο παρελθόν.

Ταξιδεύοντας στο χρόνο αρχίζουν ν' αποκαλύπτονται μέσα της γεγονότα μιας προηγούμενης ζωής, που θα μπορούσαν να είναι βιώματα και του σήμερα, που μέσα από αυτά θα οδηγηθεί σε μια διαδρομή αυτοκάθαρσης και απελευθέρωσης.

Στη διάρκεια του εσωτερικού της ταξιδιού, που αρχίζει το 1914 στην Προύσα της Μικρασίας και τελειώνει στην Ελλάδα του 2006, το ιστορικό πλαίσιο μιας ταραγμένης εποχής γίνεται καμβάς που πάνω του θα γεννηθεί, αλλά και θα αποκλειστεί, μια βαθιά ιστορία αγάπης.

Αυτός ο αποκλεισμός θα καθορίσει την πορεία αυτής της γυναίκας για δυο ζωές στερώντας της το δικαίωμα στη χαρά, την προσωπική ελευθερία και την αγάπη.

Μια ιστορία αγάπης, ενός έρωτα, μιας διπλής ζωής, ενός τόπου και ενός λαού ξετυλίγονται στις σελίδες του πρώτου μυθιστορήματος της Καλλιόπης Βλάχου.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Καλλιόπη Βλάχου γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε τα περισσότερα χρόνια της στο Χιλιομόδι Κορινθίας όπου και κατοικεί σήμερα. Είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικός και εργάζεται ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση τον οποίο απέκτησε στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κύπρου.

To μυθιστόρημα "Τότε στην Προύσα που είχαμε ζωή" είναι το πρώτο της βιβλίο.
_____________________________________
Καλλιόπη Βλάχου: "Τότε στην Προύσα που είχαμε ζωή "

ISBN 978-960-426-561-9 - σελ. 304 - τιμή 16,20 ευρώ - έκδοση Δεκεμβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...