Έρωτας μαΐστρος

Στα δεκαοχτώ της η Νίνα φεύγει απ’ το νησί που μεγάλωσε με σκοπό να μην ξαναγυρίσει ποτέ, απογοητευμένη από τον πόνο και την απόρριψη που εισέπραξε απ’ τα ίδια της τα αδέλφια. Στην Αθήνα προσδοκά τη λύτρωση, αλλά ένας έρωτας οδυνηρός και «απαγορευμένος» τη στιγματίζει.

Όταν αρκετά χρόνια μετά επιστρέφει στο νησί, καινούρια ερωτήματα γεννιούνται. Τι δεν πρόλαβε να της πει ο πατέρας της πριν πεθάνει; Πόσο τυχαία είναι η συνάντησή της στο νησί με έναν σαραντάχρονο γεωπόνο; Με τη βοήθεια της Φρόσως, της ενορατικής γυναίκας που τη μεγάλωσε, θα οδηγηθεί βήμα βήμα στις απαντήσεις…

Θα καταφέρει η Νίνα να απεγκλωβιστεί οριστικά από το παρελθόν της, να πιάσει την άκρη του νήματος και να την ενώσει με το σήμερα; Θα επιστρέψει στον ζωγράφο Άλκη Φωτίου, που την περιμένει υπομονετικά στην Αθήνα, για να ζήσουν μαζί έναν έρωτα μαΐστρο;

Για να γεννηθεί το καινούργιο, πρέπει να πεθάνει το παλιό. Για να ζήσεις το παρόν, πρέπει να κλείσεις τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Δέσποινα Χατζή γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Εργάστηκε στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφία και στην Αιμοδοσία του Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Άγ. Σάββας από το 1986 έως το 2012, πτυχιούχος του κλάδου Τεχνολόγων-Παρασκευαστών Ιατρικών Εργαστηρίων.

Παράλληλα ασχολήθηκε με εναλλακτικές θεραπείες και είναι δασκάλα Reiki.

Σήμερα εργάζεται εθελοντικά στους Γιατρούς του Κόσμου. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Την ενδιαφέρουν τα ταξίδια, καθώς έτσι προσεγγίζει και γνωρίζει διαφορετικούς πολιτισμούς. Το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο "Μοιρογιασεμόλαδο" γράφτηκε το 2002. Κυκλοφορούν τα βιβλία της:Ζωή σαν κρύσταλλο/Μυθιστόρημα/ Εκδόσεις Λιβάνη(2009) Ο Λαέρτης και το μολύβι του σε ρυθμούς τανγκό/Νουβέλα/ Εκδόσεις Λιβάνη(2011)

Από το 1987 εργάζεται ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο Τμήμα Αιμοδοσίας δημόσιου νοσοκομείου της Αθήνας.
__________________
Δέσποινα χατζή: "Ο Λαέρτης και το μολύβι του σε ρυθμούς τανγκό"

ISBN
9786180203318, σελ. 400, έκδοση 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...