Τελευταία φορά

Ένας ευτυχισμένος γάμος στα κάτασπρα σοκάκια της Αστυπάλαιας. Του Αλέξη και της Άννας.

Κι η Μερόπη που, τελικά, στο τρίτο της στεφάνι βρίσκει εκείνο που έψαχνε. Αστυπάλαια, Φολέγανδρος, και ταξίδια ως την Αμερική για το Φάνη Βερνάρδο, που κρύβει και κρύβεται απ” τα ένοχα μυστικά της οικογένειάς του. Κι απο τη γυναίκα του, την Μερόπη.

Η πλούσια Πένυ που στην καλοκαιρινή περιοδεία της στα νησιά βρίσκει το Γιώργο, που θα της διδάξει και θα διδαχθεί ο ίδιος, απ” αυτό που ποτέ δεν ένιωσαν οι δυο τους.

Και η «Θεια Δίκη» που καιροφυλακτεί για την απόδοση της δικαιοσύνης, τιμωρεί τη σωρεία εγκλημάτων δια χειρός του Φάνη, που νεαρός ακόμα, σπρώχνει στα πιο απύθμενα νερά του νησιού τον ίδιο του τον πατέρα.

Η τελευταία φορά για τον Αλέξη, που πετάει μακριά το σκοτεινό παρελθόν του, δίχως να μάθει την αλήθεια, η τελευταία φορά και για τη Μερόπη, στο νησί της. Κι ένας χορός. Για κάποιους θανάσιμος και για άλλους ο χορός της ευτυχίας που ακόμα και στη δύση της ζωής, είναι εκεί, εκπληρώνοντας τις επιθυμίες τους.

Λένε πως μόνο μια φορά η ζωή κρατάει μάτια και στόμα ερμητικά κλειστά, μπροστά στο «γραφτό» της μοίρας και του πεπρωμένου… και για τελευταία.

Διαβάστε επίσης του ιδίου: "Σεργιάνι στην ζωή" και "Ζωή από τον θάνατο"

Όλα τα βιβλία μπορείται να τα προμηθευτείτε επικοινωνώντας με τον συγγραφέα στο e-mail: veloutsoskostas@gmail.com 
_______________________
Κώστας Ν. Βελούτσος: "Τελευταία φορά"

ISBN 978-960-935-937-5, σελ. 180, τιμή 8,00 ευρώ, έκδοση Μαρτίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...