Γκαίρινγκ - Ο ισχυρός άνδρας του Γ΄ Ράιχ

[ παρουσίαση ]

Σε αυτό το βιβλίο για πρώτη φορά καταγράφεται η ζωή του Γκαίρινγκ και παρουσιάζεται η πολύπλοκη προσωπικότητα του ανθρώπου που ο Χίτλερ έχρισε ως διάδοχό του.

Πρόκειται για την πλήρη βιογραφία του στενότερου συνεργάτη του Χίτλερ κατά τη διάρκεια των χρόνων της πά
λης για εξουσία, του θριάμβου και της πτώσης. Ανατρέχοντας σε ημερολόγια, επιστολές, ιατρικούς φακέλους, συνεντεύξεις και κρατικά αρχεία, ο David Irving παρουσιάζει με τρόπο βιωματικό τη σταδιοδρομία τού Γκαίρινγκ ως πιλότου στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ως διοικητή ταγμάτων εφόδου στη δεκαετία του ’20, ως προέδρου της Καγκελαρίας του Ράιχ τη δεκαετία του ’30, ως Στρατάρχη της Λουφτβάφε, και αργότερα ολόκληρου του Ράιχ, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τα νέα στοιχεία που
ο συγγραφέας φέρνει στο φως περιλαμβάνουν αναλυτικές πληροφορίες για τους δύο γάμους του Γκαίρινγκ, για την εξάρτησή του από τη μορφίνη, για τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε στη δημιουργία της Γκεστάπο και για τις μυστικές συνομιλίες που διεξήγαγε, πριν από τον πόλεμο, με τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας Chamberlain.

Επιπλέον, περιλαμβάνονται λεπτομερή στοιχεία για τις συνωμοσίες του Γκαίρινγκ, σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο, και για την εντυπωσιακή εμφάνισή του στη Δίκη της Νυρεμβέργης.


Το βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο David Irving είναι γιος αντιπλοιάρχου του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού.

Σπούδασε στο Imperial College of Science & Technology και στο University College του Λονδίνου. Μετά τις σπουδές του εργάστηκε επί ένα χρόνο στη Γερμανία σε μια χαλυβουργία για να τελειοποιήσει τα γερμανικά του.

Έχει συγγράψει πάνω από 30 βιβλία. Από τις Εκδόσεις Γκοβόστη κυκλοφορούν: Ο Πόλεμος του Χίτλερ, Η Δίκη της Νυρεμβέργης: Η Τελευταία Μάχη, Ρόμελ: Η Αλεπού της Ερήμου, Πίσω από τα Σίδερα: Πολιτικός Κρατούμενος στην Ευρώπη του 21ου Αιώνα.

Ο David Irving ζει στο Λονδίνο.
_______________________________
David Irving: "Γκαίρινγκ - Ο ισχυρός άνδρας του Γ΄ Ράιχ" - μετάφραση: Κατερίνα Χαλμούκου

ISBN 960-270-446-063-2 - σελ. 784 - τιμή 40,50 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...