Η άκρη της κλωστής

[ παρουσίαση ]

Η Στέλλα και η Χαρά γνωρίζονται τυχαία και ενώνονται μοιραία. Δυο κόσμοι, δυο δρόμοι και δυο έρωτες, χαμένοι στα δικά τους αδιέξοδα, αναζητούν λύσεις σε μεταφυσικά σκοτάδια που δεν ορίζουν, δεν κατανοούν και δεν ελέγχουν.

Οι εξαρτήσεις, οι εμμονές και οι φόβοι, όμως, παραπλανούν τα αισθήματα, παραμορφώνουν τις σχέσεις και οδηγούν σε λανθασμένες εκτιμήσεις και μασκαρεμένες αλήθειες.
Η καθαρή σκέψη και ο φωτεινός νους της Αλία θα οδηγήσει τη Στέλλα και τη Χαρά στην αναζήτηση της κλωστής, αυτής που βγάζει από τους λαβυρίνθους της πλάνης, του ψέματος, της αυταπάτης και του λάθους. Γιατί, ναι, υπάρχουν άγγελοι ελπίδας στη γη, καθαρά μάτια δεν υπάρχουν για να τους δουν.

Έτσι είναι η ζωή. Έτσι ανταμώνουν οι άνθρωποι. Μια πόρτα ανοίγει κι ένας άγνωστος ενώνει το χαμόγελό του με το δικό σου. Οι ματιές διασταυρώνονται, στήνουν γέφυρες και πάνω τους κυκλοφορούν οχήματα επικοινωνίας φορτωμένα ενέργεια επιθυμίας ή απώθησης. Η παράλληλη πορεία γεννά τη φιλία και την αγάπη, η διασταύρωση την έχθρα και η σπίθα της σύγκρουσης τον έρωτα, τη φωτιά και την έκρηξή του στο άπειρο.

Διαβάστε επίσης της ιδίας: "Η τελευταία λέξη"

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

H Mαρίνα Πετροπούλου κατάγεται από τη Σπάρτη. Mεγάλωσε στα Γιάννενα και ήρθε στην Aθήνα δεκαεπτά χρόνων.

Σπούδασε σχέδιο και διακοσμητική στη σχολή Bακαλό και ασχολήθηκε με την κεραμική και τη ζωγραφική σε ιδιωτικά εργαστήρια. Eπίσης ασχολήθηκε με το εμπόριο, επάγγελμα που ασκεί μέχρι σήμερα.

Έχει γράψει το βιβλίο Tο Nτουλάπι με τ’ Aγάλματα, καθώς και τα μυθιστορήματα Σαν Γλυκό του Kουταλιού, Λεκές από Kόκκινο Kρασί, Tα Mπλε Φεγγάρια και Ένα Πρωινό...Το Ταγκό της Δανάης και Χωρίς Κραγιόν, τα οποία κυκλοφορούν επίσης από τις εκδόσεις Λιβάνη.
_______________________________________________
Mαρίνα Πετροπούλου: "Η άκρη της κλωστής"

ISBN 978-960-14-2151-3 - σελ. 398 - τιμή 17,99 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...