Το σταυροδρόμι των ψυχών

Η Ελληνοαμερικανίδα Κάσι Πάλμερ ζει στην Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες, παντρεμένη και ευτυχισμένη επί είκοσι δύο χρόνια με τον επιτυχημένο πλαστικό χειρουργό των σταρ του Χόλιγουντ, Σταν Πάλμερ, όταν κάποια περίεργα όνειρα έρχονται να ταράξουν τον ύπνο και την καθημερινότητά της.

Η Κάσι αρχίζει να αναζητά τις λησμονημένες παιδικές της αναμνήσεις, στη γη του πατέρα της, στον νησί της Αμοργού, στην Ελλάδα. Εκεί την περιμένει το πεπρωμένο της και η Κάσι αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος.
Δύο άλλες γυναίκες, που έζησαν πολλά χρόνια πριν από εκείνη, την αναζητούν, ρίχνοντας τις σκιές τους στα όνειρά της και διεκδικώντας μερίδιο από τη ζωή της.

Η Κάσι αφήνεται στα χέρια τους, αψηφώντας κάθε νόμο της λογικής, όταν διαπιστώνει ότι ένας μεγάλος ανεκπλήρωτος έρωτας ζητά να αναστηθεί μέσα από τη δική της ύπαρξη. Μια σαρωτική θύελλα γεγονότων μαστιγώνει τα παρόν της, ενώ ένα τραγικό παρελθόν ζητάει να δικαιωθεί.

Ποιες είναι αυτές οι γυναίκες που σέρνουν ακόμη τις φιγούρες τους μέσα στους αιώνες;

Ποιος είναι αυτός ο άνδρας που τις αγάπησε τόσο πολύ;

Ένα μεταφυσικό αισθηματικό θρίλερ της γνωστής συγγραφέα Χρυσηίδας - Χρύσας Δημουλίδου, που θα σας καθηλώσει, θα σας προβληματίσει και ίσως σας λυτρώσει από τους επίγειους φόβους σας.

Διαβάστε επίσης της ιδίας: "Μερσέντες Χιλ" και "Πόσο κοστίζει η βροχή;"
____________________________________________
Χρυσηίδα - Χρύσα Δημουλίδου: "Το σταυροδρόμι των ψυχών"

ISBN 978-960-453-555-2 - σελ. 464 - τιμή 19,90 ευρώ - Πρώτη έκδοση: Μάρτιος 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...