Πόσο κοστίζει η βροχή;

"Με ρωτάς τι χρώμα έχει ο έρωτας".
"Και λοιπόν;"
"Είναι χλωμός".

"Μα μου είπαν πως έχει χρώμα κόκκινο".
"Σε γελάσανε. Απλά τον βάφουνε μ' αυτό το χρώμα"…

Αναρωτιέμαι αν ο ποιητής είναι στοχαστής ή ο στοχαστής ποιητής. Δεν ξέρω… Εγώ απλά εναποθέτω στα χέρια σας το νεογέννητο παιδί μου.

Διαβάστε επίσης της ιδίας: "Το σταυροδρόμι των ψυχών" και "Μερσέντες Χιλ"

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Χρυσηίδα - Χρύσα Δημουλίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες και ζει στην Αθήνα.

Εμφανίστηκε στην ελληνική λογοτεχνία το Δεκέμβριο του 1997 και από τότε μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί δεκατέσσερα βιβλία της για ενηλίκους και τέσσερα παραμύθια για παιδιά. Όλα της τα βιβλία έχουν γίνει μπεστ σέλερ.

Για το βιβλίο της «Μην πυροβολείτε τη νύφη» τιμήθηκε με το Πρώτο Βραβείο Αναγνωστικού Κοινού στην Κύπρο, και παράλληλα ήταν υποψήφια για το ίδιο βραβείο και στην Ελλάδα, ενώ το βιβλίο της «Τα δάκρυα του Θεού» κυκλοφορεί και στη Βραζιλία. Για το βιβλίο της «Το φιλί του Δράκου» ήταν υποψήφια για τα βραβεία Γυναίκα της χρονιάς 2007 του περιοδικού Life & Style.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα σεναρίου, γράφει σενάριο, στίχους, ποιήματα και δημιουργεί πίνακες κολάζ. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια με θέμα τη φιλοσοφία. Είναι φανατική φιλόζωος, οικολόγος και ακτιβίστρια, και θεωρεί ότι τα παιδιά είναι η μοναδική ελπίδα για ένα ειρηνικό αύριο, αρκεί να γαλουχηθούν σωστά.
_________________________________________________
Χρυσηίδα Δημουλίδου: "Πόσο κοστίζει η βροχή;"

ISBN 978-960-453-784-6 - σελ. 248 - τιμή 14,54 ευρώ - έκδοση Δεκεμβρίου 2009 (τελευταία ανατύπωση Φεβρουαρίου 2010)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...