Αν είχες φύγει πιο νωρίς

Κανείς δεν ξέρει αν ο "από μηχανής θεός" θα εμφανιστεί και ανατρέψει όσα η μοίρα όρισε για μας, χωρίς εμάς. Η αέναη πάλη του πεπρωμένου και η θέληση του ανθρώπου να το αλλάξει παίζουν στη ζωή τα πιο περίεργα παιχνίδια...

Το πάθος της Φανής για ζωή την οδηγεί στο λάθος. Παύει να ορίζει την ύπαρξή της.. μοιραία θα το κάνουν άλλοι. Όταν αποφασίζει να γυρίσει σελίδα, το βιβλίο της τελειώνει με τον πιο τραγικό τρόπο.

Σιωπηλός μάρτυρας, στον προσωπικό της γολγοθά και την σταύρωσή της, η κόρη της. Χρόνια μετά θα ανασύρει τις αναμνήσεις της. Θα επιστρέψει να πολεμήσει τους δαίμονες που τη στοιχειώνουν, αναζητώντας τη λύτρωσή της.

Εκεί η μοίρα θα επέμβει να παίξει την τελευταία πράξη του έργου της. Χαρά και πόνος. Νοσταλγία και καταδίκη. Ζωή και θάνατος. 

Τι θα επικρατήσει;

"Μια ιστορία που τα συναισθήματα σχοινοβατούν. Νιώθουμε το θυμό να μας κυριεύει, την αγάπη να μας ηρεμεί. Μας ανασύρει μνήμες που βιώσαμε, γεγονότα που ακούσαμε. Σίγουρα δεν μας αφήνει να παρακολουθούμε αδιάφοροι. Κάνουμε μαζί ένα ταξίδι αναζητώντας αιτίες, αφορμές και γεγονότα που αλλάζουν τη ζωή μας. Έτσι κι αλλιώς είμαστε όλοι συνεπιβάτες".
______________________
Σέβη Τηλιακού: "Αν είχες φύγει πιο νωρίς" 

ISBN 9789609853323, σελ. 221, έκδοση 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...