Ένα όνειρο για τη Φιλίπα

[ παρουσίαση ]

Έχετε π
οτέ αναρωτηθεί από πού έρχονται τα όνειρα; Ή ποιος µας τα φέρνει;

Η Φιλίπα δεν είχε ποτέ αναρωτηθεί -µέχρι που πάει να περάσει µια βδοµάδα µε τους γονείς της σε ένα µαγικό δάσος όπου όλα µπορούν να συµβούν. Και τότε, κάνει µια απίστευτη ανακάλυψη. Γνωρίζει και τη Ρόµπιν και, προτού το καταλάβει, βρίσκει τον µπελά της µε τη νέα της φίλη. Και η µόνη που µπορεί να τη βοηθήσει είναι η Μαργαρίτα.

Αλλά η Μαργαρίτα εξαφανίζεται και τα αναπάντητα
ερωτήµατα γίνονται ολοένα και περισσότερα.

Θα βρεθεί η Μαργαρίτα προτού είναι πολύ αργά; Γιατί φέρεται τόσο περίεργα ο πατέρας της Ρόµπιν; Και ποια είναι η µυστηριώδης γυναίκα στα όνειρα της Φιλίπα;


Μια χορταστική ιστορία µε τους ήρωες που πολύ θα θέλατε να είναι φίλοι σας!


Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η ΛΙΖ ΚΕΣΛΕΡ γεννήθηκε το 1966 στο Σάουθπορτ, στην Αγγλία. Ονειρευόταν να γίνει συγγραφέας από την ηλικία των εννέα ετών, όταν δημοσιεύτηκε το πρώτο ποίημά της σε μια τοπική εφημερίδα.

Έχει εργαστεί ως δασκάλα και δημοσιογράφος, και σήμερα είναι
σύμβουλος εκδόσεων, ενώ παράλληλα διδάσκει δημιουργική γραφή στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Προτού μετακομίσει σ’ ένα μαγευτικό σπίτι στο Μάντσεστερ, ζούσε επί δέκα χρόνια σ’ ένα στενό σκάφος σε κάποιο ποτάμι της Αγγλίας.

Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τέσσερα μυθιστορήματά της με τις μαγευτικές και γεμάτες δροσιά περιπέτειες της Έμιλι Γ., τα οποία κυκλοφορούν σε 22 χώρες, καθώς και τα μυθιστορήματα ΜΙΑ ΝΕΡΑΪΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΠΑ και ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΠΑ, ενώ ετοιμάζονται και άλλα βιβλία της.

______________________________
Λιζ Κέσλερ: "Ένα όνειρο για τη Φιλίπα"

ISBN 978-960-453-756-3 - σελ. 264 - τιμή 11,10 ευρώ - έκδοση Ιανουαρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...