Η κληρονομιά

[ παρουσίαση ]

Σειρά Πυξίδα (για εφήβους)

Καθώς το μίσος μεταξύ δύο βασιλείων απειλεί να οδηγήσει σε πόλεμο, μια δυναμική πριγκίπισσα καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο καθήκον και στην επιθυμία. Αναγκασμένη να παντρευτεί τον εκλεκτό που διάλεξε για κείνην ο πατέρας της, η πριγκίπισσα Αλίρα πιστεύει ότι η μοίρα της δε θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Όταν, όμως, ο γοητευτικός και μυστηριώδης Νάριαν καταφτάνει από μακριά με μυστικά και διαφορετικές ιδέες για το ρόλο των γυναικών στον κόσμο, οι κρυφές επιθυμίες της Αλίρα απειλούν να καταστρέψουν το βασίλειό της. Η νεαρή ανακαλύπτει το παρελθόν του Νάριαν και μπλέκει άθελά της σ’ ένα σκοτεινό κόσμο γεμάτο ίντριγκες και έριδες, χωρίς να ξέρει τι να πιστέψει και ποιον να εμπιστευτεί.

Μια συναρπαστική επική περιπέτεια γραμμένη από μια δεκαεξάχρονη ταλαν
τούχα συγγραφέα, που σάρωσε τις κριτικές και τα βραβεία στο Διαδίκτυο.

“Η ευαισθησία και η θέληση της Αλίρα θα κερδίσουν τους αναγνώστες που θα συμπάσχουν μαζί της καθώς οι επιλογές της θα αρχίσουν να λιγοστεύουν. Ένας πόλεμος που πλησιάζει απειλητικά, χαρακτήρες με σκοτεινό παρελθόν και ένα απροσδόκητο τέλος προετοιμάζουν τον αναγνώστη για τη συνέχεια.” - BOOKLIST ONLINE

“Αν ψάχνετε για ένα πλούσια χρωματισμένο υφαντό λέξεων, μια ιστορία φαντασίας γραμμένη όπως θα την έγραφε η Τζέιν Όστιν εάν ζούσε και είχε αποφασίσει να γράψει βιβλία φαντασίας με πριγκίπισσες, τότε σίγουρα θα λατρέψετε την ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.” - CURLED UP WITH A GOOD KID’S BOOK

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Κέιλα Κλούβερ (Cayla Kluver) γεννήθηκε το 1992 στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, όπου μεγάλωσε με τους γονείς, τις αδελφές της και πολλά κατοικίδια ζώα.

Το 2006 άρχισε να γράφει το πρώτο της μυθιστόρημα, με τον τίτλο Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. Όταν όμως το τελείωσε, ήταν τόσο δύσκολο να βρει κάποιον εκδότη, που τελικά αποφάσισε να το εκδώσει μόνη της. Με πολλή προσπάθεια, διαδικτυακή προώθηση αλλά και χάρη στις καλές κριτικές των αναγνωστών, το βιβλίο της βρέθηκε υποψήφιο σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και κέρδισε διάφορα βραβεία για παιδικά βιβλία.


Το 2009, και λόγω των υψηλών πωλήσεών του, το διαδικτυακό βιβλιοπωλείο Amazon το ανακάλυψε και ζήτησε να της το εκδώσει επισήμως. Εκείνη δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Σήμερα τα δικαιώματα του βιβλίου έχουν πουληθεί σε 14 χώρες. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ετοιμάζεται και η συνέχεια του βιβλίου, με τίτλο Η ΠΙΣΤΗ.

_______________________________________
Κέιλα Κλούβερ (Cayla Kluver): "Η κληρονομιά" - Μετάφραση: Κατερίνα Αθανασίου

ISBN 978-960-453-752-5 -σελ. 496 - τιμή 17,70 ευρώ - έκδοση Οκτωβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...