Πρώτα ο έρωτας, μετά τα χρήματα

[ παρουσίαση ]

Οι διαφωνίες για τα χρήματα είναι από τις κυριότερες αιτίες διαζυγίου ή διάλυσης των σχέσεων μεταξύ ζευγαριών. Κι αυτό διότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πολύ ισχυρές, βαθιά ριζωμένες απόψεις για το πώς και πότε χρησιμοποιούμε τα χρήματά μας. Όταν αυτές οι απόψεις δεν συμπίπτουν με εκείνες που έχει το ταίρι μας, δημιουργούνται προβλήματα και αντιπαραθέσεις που πολλές φορές μπορεί να οδηγήσουν σε... οικονομική απιστία. Οικονομική απιστία είναι κάθε απόφαση που αφορά χρήματα, την οποία παίρνουμε χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση του/της συντρόφου μας.

Ευτυχώς, οι συγγραφείς μάς αποκαλύπτουν το απαραίτητο συστατικό για να λειτουργήσει κάθε οικονομικό πρόγραμμα και σχεδιασμός: την υγιή οικονομική επικοινωνία. Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς:

- Να αναγνωρίσετε την οικονομική προσωπικότητά σας.
- Να διαγνώσετε το επίπεδο της οικονομικής απιστίας σας απαντώντας σε ένα έξυπνο ερωτηματολόγιο.
- Να μάθετε να λύνετε τα οικονομικά σας προβλήματα με πρωτότυπα εργαλεία, όπως το Ξεσκαρτάρισμα και η Κουβέντα.
- Να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους μια και καλή!

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς


Η Μπέθανι και ο Σκοτ Πάλμερ είναι οικονομικοί σύμβουλοι και διοικούν την εταιρεία οικονομικού σχεδιασμού Envoy Financial που εκπροσωπεί 12.000 πελάτες. Είναι επίσης οι συγγραφείς του βιβλίου Cents and Sensibility.

Ζουν στο Κολοράντο των ΗΠΑ με τους δύο μικρούς γιους τους. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στη διεύθυνση www.themoneycouple.com .

____________________________________________________
Bethany Palmer, Scott Palmer: "Πρώτα ο έρωτας, μετά τα χρήματα - Οδηγός για την οικονομική επικοινωνία των ζευγαριών"

ISBN 978-960-461-313-7 - σελ. 248 - τιμή προσφοράς 17,55 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...