Άσπρα γάντια

Ισπανία, Ολλανδία, Βρετανία, Νότια Αφρική… Τα γεγονότα του παρελθόντος είναι πολύ έντονα και πολύ σκοτεινά – κανείς δεν µπορεί να µείνει ανεπηρέαστος.

Ο Μάικ Ζάκρος, σπουδαγµένος µπάτλερ και κοσµοπολίτης, βρίσκεται εδώ και µερικά χρόνια στο Λονδίνο, στην υπηρεσία της βασιλικής οικογένειας. Όλα κυλούν ήρεµα µέχρι την ηµέρα που χτυπάει το τηλέφωνο.

Ο κυρ Γιώργος, ένας γνωστός του από την Ελλάδα, του ζητάει να γυρίσει στην Αθήνα για να ξεπληρώσει κάποιο παλιό του χρέος.Ο κυρ Γιώργος είναι ο πιο ισχυρός µαφιόζος της χώρας.
Ο Μάικ του χρωστάει τη ζωή του (και πολλές χιλιάδες ευρώ). Αποστολή του είναι να προσληφθεί στην κατοικία του πρέσβη της Αφρικής και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Μια παλιά βεντέτα και ένα τεράστιο µίσος χωρίζει τους δύο άντρες. Ο Μάικ θα βρεθεί ανάμεσά τους, µπλεγµένος περισσότερο από όσο είχε φανταστεί.

Ένα σκοτεινό µυθιστόρηµα, γραµµένο µε κινηµατογραφικό ρυθµό, µε έντονη δράση, γρήγορες εναλλαγές, πολλά πρόσωπα, αναπάντεχες ανατροπές και πολλά κρυµµένα µυστικά. Ένα ξεκαθάρισµα λογαριασµών µε φόντο τη σηµερινή Αθήνα.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Πέτρος Γαλιατσάτος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971.

Τέλειωσε τη Σιβιτανίδειο Σχολή, σπούδασε Τουριστικές Επιχειρήσεις στο ΤΕΙ της Αθήνας και  εργάστηκε για πολλά χρόνια σε ξενοδοχεία και τουριστικούς οργανισμούς.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων και παραδίδει μαθήματα σε σχολές που έχουν άμεση σχέση με την επαγγελματική του εμπειρία.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα δημιουργικής γραφής. Ζει στο Παγκράτι. Το "Άσπρα γάντια" είναι το πρώτο του βιβλίο.
__________________________
Πέτρος Γαλιατσάτος: "Άσπρα γάντια"

ISBN 9789605691608, σελ. 304, έκδοση 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...