Έγκλημα στην αρχαία Ολυμπία

[ παρουσίαση ]

Αρχαία Ελλάδα, 5ος αιώνας π.Χ. Ο Αλέξανδρος ο Αθηναίος, ευγενής και πρώην αξιωματούχος, με ειδικότητα στην εξιχνίαση εγκλημάτων, φτάνει στην Ολυμπία για να παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσκεκλημένος του φίλου του και αρχιερέα της Ολυμπίας, Αγήνορα.

Η δολοφονία ενός Σπαρτιάτη αθλητή θα προκαλέσει θύελλα οργής. Η σπαρτιατική ομάδα κατηγορεί τους Αθηναίους για το φόνο και απειλεί με αποχώρηση από τους αγώνες. Ο Αγήνορας, μπροστά στον κίνδυνο ματαίωσης των αγώνων, πείθει τον Αλέξανδρο να αναλάβει την υπόθεση έχοντας ως βοηθό τον Σπαρτιάτη Λεωνίδα. Οι έρευνες των δύο αντρών γρήγορα θα τους οδηγήσουν σε συνταρακτικές αποκαλύψεις. Η δολοφονία που προσπαθούν να εξιχνιάσουν δεν είναι παρά η αρχή μιας συνωμοσίας που στόχο έχει την καταστροφή της Ελλάδας. Θα μπορέσουν οι δύο άντρες να ανατρέψουν τα σχέδια των συνωμοτών;

Ένα συγκλονιστικό πολιτικό θρίλερ δράσης και έρωτα με φόντο την αρχαία Αθήνα και την αρχαία Ολυμπία. Τα δικαιώματα του βιβλίου πουλήθηκαν στην Ιταλία στον εκδοτικό οίκο Gruppo Editoriale Mauri Spagnol.

Διαβάστε επίσης του ιδίου (με βιογραφικό του συγγραφέα): "Ο πέμπτος ιππότης" , "Τα μάτια του δράκοντα" , "Έρωτας δολοφόνος" , "Η κυρά της Σμύρνης"
______________________________________
Θάνος Κονδύλης: "Έγκλημα στην αρχαία Ολυμπία"

ISBN 978-960-453-239-1 - σελ. 488 - τιμή 17,87 ευρώ - έκδοση Σεπτεμβρίου 2007 (τελευταία ανατύπωση Σεπτέμβριος 2008, 4η έκδοση, 7η χιλιάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...