Χωρίς παραλήπτη

[ παρουσίαση ]

Μια νύχτα και μια μέρα φαντάζουν αιώνας σ'' έναν τόπο φυλακής. Η αδιαφορία μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη μίσος. Αρκεί μια μικρή αιτία και τα πάθη φυτρώνουν σαν αγριάδα σε ψυχές που δεν έχουν να χάσουν σπουδαία πράγματα. Οι ζωές των ανθρώπων ζωγραφίζονται με σκοτεινά χρώματα σε στιγμές ανυποψίαστες. Κανένας δεν μπορεί να ορίσει πότε μπορεί να ξεσπάσει μια θύελλα.

Ένα στοργικό άγγιγμα στις ψυχές ανθρώπων που ζουν δίπλα μας και μας μοιάζουν. Άνθρωποι που ερωτεύονται, μισούν, αγαπούν, θυμώνουν και, προσπαθώντας ν'' αλλάξουν τη μοίρα τους, ξεπερνούν τα όρια... Όρια μιας λογικής πέρα από τους θεσμούς της κοινωνίας.

Διαβάστε επίσης του ιδίου:
"Η κραυγή του Ήταυρου"

"Το τανγκό της εξουσίας"
"Μια χαραμάδα φως"

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Βαγγέλης Κούτας γεννήθηκε σ' ένα χωριό του Αμβρακικού κόλπου το 1953 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονικό και ελεύθερο σχέδιο και από το 1978 μέχρι σήμερα κινείται στο χώρο του βιβλίου. Έχει δική του εκπομπή στην τηλεόραση όπου παρουσιάζει Έλληνες συγγραφείς. ΤΟ ΤΑΝΓΚΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ είναι το τρίτο του έργο. Έχει γράψει επίσης τα: ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και ΣΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
__________________________________
Βαγγέλης Κούτας: "Χωρίς παραλήπτη"

ISBN 978-960-453-252-0 - σελ. 256 - τιμή 13,43 ευρώ - έκδοση Οκτωβρίου 2007

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...