Το πείραμα

[ παρουσίαση ]

Παραµονή Χριστουγέννων, σε µια πολυτελή ιδιωτική ψυχιατρική κλινική έξω από το Βερολίνο. Το πυκνό χιόνι που πέφτει αδιάκοπα αποµονώνει ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τον έξω κόσµο. Ο αποκλεισµός τους γίνεται αληθινό µαρτύριο καθώς συνειδητοποιούν ότι ανάµεσά τους βρίσκεται ο «Ψυχοσυλλέκτης», ο µανιακός που εδώ και καιρό τροµοκρατεί την πόλη.

Ο παρανοϊκός εγκληµατίας δεν σκοτώνει τα θύµατά του. Με κάποιον άγνωστο τρόπο αιχµαλωτίζει τη θέλησή τους και παγιδεύει τις ψυχές τους. Τα θύµατά του, όλα όµορφες γυναίκες, δεν βιάστηκαν, δεν βασανίστηκαν, δεν δολοφονήθηκαν. Στο τέλος όµως υπέκυψαν...

Κανένας δεν γνωρίζει τη µέθοδο που χρησιµοποιεί για να παγιδεύει τις ψυχές των θυµάτων του. Κανένας δεν γνωρίζει τα µαρτύρια που αυτά περνούν στα χέρια του. Κανένας δεν γνωρίζει µε ποιον τρόπο µπορούν να ελευθερωθούν οι δύστυχες ψυχές. Ένα µόνο πράγµα είναι γνωστό: οι αλλόκοτοι γρίφοι που αφήνει σε κάθε θύµα του.

Μπορεί κανείς να ξεφύγει από τη δύναµη του Ψυχοσυλλέκτη; Θα το µάθει µόνο όποιος τολµήσει να πάρει µέρος στο «Πείραμα».

«Ιδιοφυές, προκλητικό, ωµό. Το θρίλερ-αποκάλυψη της χρονιάς» - BILD

«Η µοναδική ικανότητα του Φίτσεκ να οδηγεί τον αναγνώστη στο χώρο της παραβιασµένης συνείδησης των πρωταγωνιστών δηµιουργεί µια συνεχή ένταση, που κορυφώνεται και κυριολεκτικά υπνωτίζει» - BERLINGER MORGENPOST

Διαβάστε επίσης: "Η θεραπεία"

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Σεµπάστιαν Φίτσεκ γεννήθηκε στο Βερολίνο το 1971 και είναι πτυχιούχος της Νοµικής. Το βιογραφικό του έχει να επιδείξει πλούσια δραστηριότητα στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Από τις εκδόσεις Διήγηση κυκλοφορεί και το πρώτο του βιβλίο, «Η θεραπεία».
_________________________________________________
Σεµπάστιαν Φίτσεκ: "Το πείραμα" - μετάφραση: Αλέξης Γραµµατικός

ISBN 978-960-7951-72-4 - σελ. 284 - τιµή 18 ευρώ - έκδοση Οκτωβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...