Αν ήμουν τραγούδι

Δυο παιδικές φίλες συναντιούνται ξανά μετά από περίπου είκοσι χρόνια. Ξέγνοιαστες αναμνήσεις τις ενώνουν. Κι όμως, κάτι... κάποιος τις χωρίζει...

Ερωτευμένες με τον ίδιο άνδρα και μέσα από συνεχείς ανατροπές, θα έρθουν αντιμέτωπες, βλέποντας τη ζωή τους να εξελίσσεται και να επαναλαμβάνεται σαν το ρεφρέν ενός τραγουδιού.

Τι θα υπερισχύσει; Η φιλία; Ο έρωτας; Η αγάπη; Η μητρότητα; Συγκεχυμένα συναισθήματα που θα διασπαστούν και θα ενωθούν ξανά, γράφοντας τους στίχους για την πιο παράξενη μελωδία που θα μπορούσε να συνθέσει η τύχη...

"Όταν οι γέφυρες γκρεμίζονται, τα μονοπάτια γεμίζουν από ασήκωτους λίθους, οι θάλασσες ξεραίνονται και η ατμόσφαιρα γίνεται ομιχλώδης σαν αφρισμένο αέρινο κύμα, τότε το μόνο που μένει είναι η αναζήτηση της πραγματικότητας.

Ψεύτικη η αλήθεια που βίωνε η Ζωή. Αληθινό το ψέμα που ζούσε η Σάνυ. Και στη μέση, ένας άνδρας με συνεχόμενα λάθη..."

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Σίσσυ Θεοφανοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε με υποτροφία Marketing & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος και έπειτα απόκτησε Μεταπτυχιακό, επίσης στο Marketing, από πανεπιστήμιο της Αγγλίας.

Εκπονεί το διδακτορικό της σε αγγλικό πανεπιστήμιο, πάνω στον τομέα του Στρατηγικού Marketing, ενώ παράλληλα σπουδάζει φυσική.

Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια Marketing, Επικοινωνίας & ΜΜΕ στην Ελλάδα και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Στον επαγγελματικό τομέα, έχει εργαστεί ως Brand Manager και Marketing Manager σε πολύ γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Άρθρα της πάνω στο Marketing και το Management δημοσιεύονται τακτικά σε γνωστό επιχειρηματικό περιοδικό, ενώ στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει και αυτοτελή διηγήματα σε free press περιοδικό.

Παράλληλα, ασχολείται με τη συγγραφή κειμένων για τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις. Το "Αν ήμουν τραγούδι" είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.
_______________________
Σίσσυ Θεοφανοπούλου: "Αν ήμουν τραγούδι"

ISBN 9789604680320, σελ. 343, έκδοση 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...