Tuesday's gone

Η ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν έχει πιστέψει ότι δεν θα µπλεχτεί ξανά µε τις υποθέσεις της αστυνοµίας, όταν ένα πρωί ξυπνάει από κοφτά χτυπήµατα στην πόρτα της. O επιθεωρητής Κάρλσον χρειάζεται επειγόντως τη βοήθειά της.

Σε διαµέρισµα του Ανατολικού Λονδίνου ένα πτώµα σε αποσύνθεση βρίσκεται για εβδοµάδες στον ίδιο χώρο µε µια ψυχικά διαταραγµένη γυναίκα. Η αστυνοµία δεν γνωρίζει καν ποιο είναι το θύµα ή πώς έχασε τη ζωή του, και όλες οι ελπίδες στρέφονται στη Φρίντα. Εκείνη, οπλισµένη µε θάρρος, θα προσπαθήσει να διεισδύσει στο λαβύρινθο του µυαλού της γυναίκας.

Καθώς τα στοιχεία που συγκεντρώνονται οδηγούν προς έναν συγκεκριµένο άντρα, έρχονται στην επιφάνεια µια σειρά από τραγικές υποθέσεις και µια αλυσίδα από σκοτεινά κίνητρα. Την ίδια στιγµή η Φρίντα συνειδητοποιεί ότι ίσως η αλήθεια βρίσκεται γραµµένη στους τοίχους που ορθώνουν οι βαθύτεροι εφιάλτες της.

Αδυνατώντας να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέµα, η ψυχοθεραπεύτρια πλησιάζει το δολοφόνο που δεν είναι διατεθειµένος να ρισκάρει την ελευθερία του. Και έχει ορκιστεί ότι όποιος τον αγγίξει θα έχει τη µοίρα των προηγούµενων θυµάτων του…

«Μια αριστοτεχνικά γραμμένη σειρά αστυνομικών βιβλίων» - Daily Mirror

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς


Το όνομα Nicci French είναι ψευδώνυμο για το συγγραφικό ζεύγος των δημοσιογράφων Nicci Gerrard και Sean French. Δεν είναι ζευγάρι μόνο στη συγγραφή, αλλά και στη ζωή. Είναι παντρεμένοι και κατοικούν στο Σάφολκ.

Υπάρχουν άλλα δεκατρία μυθιστορήματα που έγιναν επιτυχίες με την υπογραφή Nicci French:

The Memory Game, The Safe House, Killing Μe Softly, Beneath the Skin, The Red Room, Land of the Living, Secret Smile, Catch Me When I Fall, Losing You, Until It’s Over, What To Do When Someone Dies, Complicit και Blue Monday.
___________________
Nicci French: "Blue Monday" - μετάφραση: Ουρανία Τουτουντζή

ISBN 978-960-364-541-2, σελ. 585, τιμή 16,11 ευρώ, έκδοση Ιανουαρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...