Οι σημαίες δεν ανεμίζουν τη νύχτα


Ο Κώστας Κοβαλένκο είναι αυτοφωράκιας. Ο Κώστας Κοβαλένκο είναι πάντα πιστός στον εργοδότη του και μπαίνει στη φυλακή, για χάρη του, τα τελευταία δέκα χρόνια. Μέχρι που το ίδιο του το αφεντικό τον πρόδωσε.

Μετά την αψυχολόγητη απόφαση του εργοδότη του και νονού της νύχτας της Αθήνας, τον εκ Φινλανδίας πρώην κατάδικο Μίκα Τανάλια, να του κόψει ένα δάχτυλο με το ψαλίδι του κλαδέματος, ο Κώστας Κοβαλένκο αποφασίζει να τον εκδικηθεί αναζητώντας τη χαμένη δικαιοσύνη και το χαμένο του δάχτυλο.

Μία αιματηρή, ξέφρενη πορεία αποτυπωμένη με τη σκληρή γλώσσα του δρόμου, ένας αγώνας ταχύτητας χωρίς κανόνες, ενός ανθρώπου που, ενάντια σε όλες τις προβλέψεις, γυρεύει μανιασμένα την ελευθερία του.

Ένα αστικό νουάρ b-movie που το τέλος του ανατρέπει όλα τα κλισέ του είδους.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Στέλιος Παπαγρηγορίου γεννήθηκε το 1983 στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και κατοικεί. Σπούδασε Λογιστικά στο ΤΕΙ Ηρακλείου και εργάστηκε σε διάφορες δουλειές κατά καιρούς.

Τα χόμπι του είναι να ληστεύει βιβλιοπωλεία και να κάνει επικές συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά.

Ασχολήθηκε με το γράψιμο στην ηλικία των είκοσι, μετά από την επίπονη απόρριψή του από την Εθνική Σχολή Μπαλέτου γιατί, λέει, δεν είχε καλά ανοίγματα. 
______________________
Στέλιος Παπαγρηγορίου: "Οι σημαίες δεν ανεμίζουν τη νύχτα"

ISBN 978-960-504-066-6, σελ. 229, τιμή 9,80 ευρώ, έκδοση Ιουνίου 2013

Ο Κώστας Κοβαλένκο είναι αυτοφωράκιας. Ο Κώστας Κοβαλένκο είναι πάντα πιστός στον εργοδότη του και μπαίνει στη φυλακή για χάρη του τα τελευταία δέκα χρόνια. Μέχρι που το ίδιο του το αφεντικό τον πρόδωσε. Μετά την αψυχολόγητη απόφαση του εργοδότη του και νονού της νύχτας της Αθήνας, τον εκ Φινλανδίας πρώην κατάδικο Μίκα Τανάλια, να του κόψει ένα δάχτυλο με το ψαλίδι του κλαδέματος, ο Κώστας Κοβαλένκο αποφασίζει να τον εκδικηθεί αναζητώντας τη χαμένη δικαιοσύνη και το χαμένο του δάχτυλο. Μία αιματηρή, ξέφρενη πορεία αποτυπωμένη με τη σκληρή γλώσσα του δρόμου, ένας αγώνας ταχύτητας χωρίς κανόνες, ενός ανθρώπου που, ενάντια σε όλες τις προβλέψεις, γυρεύει μανιασμένα την ελευθερία του.
Ένα αστικό νουάρ b-movie που το τέλος του ανατρέπει όλα τα κλισέ του είδους. - See more at: http://www.prosperus.gr/books/product_info.php?products_id=179619#sthash.pGfaXJP1.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...