Άλμα θα πει ψυχή

Η Ισμήνη, μ’ έναν παράξενο, μοιραίο τρόπο, θα γνωρίσει τον Μύρωνα, έναν εντυπωσιακό νέο που η εικόνα του θα αποτυπωθεί στην ψυχή της και θα τη στοιχειώσει μ’ έναν περίεργο τρόπο. Δεν ήταν παρά μία φορά που τον είδε, κι όμως κάτι αόρατο τους συνέδεσε…

Η γνωριμία της με τον δίδυμο αδελφό του, τον Στέφανο, θα γίνει στην ουσία το μέσον για να προσεγγίσει την προσωπικότητα αυτού του άνδρα που κρύβει ένα μυστικό.

Ένα μυστικό που τον οδήγησε στην αυτοχειρία. Μέσα από κάποια κείμενα, η Ισμήνη κι ο Στέφανος θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο της άγνωστης καλλονής που πέρασε από τη ζωή του Μύρωνα…

Πού θα οδηγήσει αυτή η αναζήτηση; Τι είναι αυτό το παράξενο δέσιμο ανάμεσα στην κοπέλα και στα δυο αδέλφια;

Ένα βιβλίο που θα σας συναρπάσει με τα πολλά του μυστικά!

Λίγα λόγια για την συγγραφέα 

Η Σοφία Δημοπούλου - Πύρζα γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, η καταγωγή της όμως είναι από ένα μικρό χωριό λίγο έξω από την Πάτρα.

Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, με εξειδίκευση στον βιοκλιματικό σχεδιασμό. Εργάστηκε ως Πο-λιτικός Μηχανικός στον ιδιωτικό τομέα και στη συνέχεια στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, όπου ασχολήθηκε με την αποκατά-σταση διατηρητέων κτιρίων.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί ιδιωτικό Τεχνικό Γραφείο. Το πρώτο της βιβλίο, Lapis Lazuli - Η πέτρα που λείπει, κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ιωλκός με θαυμάσιες κριτικές.
____________________
Σοφία Δημοπούλου- Πύρζα: "Άλμα θα πει ψυχή"

ISBN 978-960-6769-88-7 - σελ. 384 - τιμή 15,90 ευρώ - έκδοση Απριλίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...