Σιωπές στο Βόσπορο

[ παρουσίαση ]

Ένα αυτοκινητικό ατύχημα αφήνει σε κώμα τη Νεφέλη. Όλα κρέμονται από μια κλωστή. Ο Θάνος, ο μόνος άνθρωπος που έμεινε στη ζωή της μετά από μια πολύ σκληρή και επίπονη περίοδο, βρίσκεται σε δίλημμα, ενώ καλείται να αποφασίσει για εκείνη.

Η Αναστασία, αν και διανύει ακόμα την όμορφη περίοδο της εφηβείας, αντικρίζει το σκληρό πρόσωπο της ζωής με τα δικά της, πλέον ώριμα, μάτια. Οι δεσμοί του παρελθόντος, που ξεκινούν από την όμορφη Πόλη, σε μια πραγματική ιστορία που έζησαν εκατοντάδες άνθρωποι, κινούν τα βήματα του Έκτορα, τρέποντάς τον σε φυγή, ενώ οι στεναγμοί του Βοσπόρου χάνονται κάτω από το φως της αλήθειας.

Όταν η ζωή παύει να θεωρείται δεδομένη, κανένας δε γνωρίζει πού μπορεί να φτάσει κάποιος που αγαπά πραγματικά. Γιατί πολλές φορές είναι προτιμότερη μια θυσία από ένα αβέβαιο και άχρωμο μέλλον...

Διαβάστε επίσης της ιδίας: "Η φωτιά του ονείρου"

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Λεμονιά Τζιβελέκη κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα με το σύζυγό της. "Η φωτιά του ονείρου" αποτελεί το πρώτο της βιβλίο που είναι αφιερωμένο στη δύναμη της αγάπης.
______________________________
Λεμονιά Τζιβελέκη: "Σιωπές στο Βόσπορο"

ISBN 978-960-951-606-8 - σελ. 280 - τιμή 16,10 ευρώ - έκδοση Δεκεμβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...