Ψηφίστε το αγαπημένο σας βιβλίο

[ διαγωνισμός ]

Ψηφίστε τον αγαπημένο σας συγγραφέα και το βιβλίο που σας άρεσε από σήμερα έως τις 6 Δεκεμβρίου.

Έως τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 μπορούν να ψηφίσουν οι αναγνώστες το αγαπημένο τους μυθιστόρημα για το Βραβείο Αναγνωστών 2010. Στη «βραχεία λίστα» των 15 βιβλίων που κατήρτισαν με την ψήφο τους μέλη Λεσχών Ανάγνωσης από τις 280 που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο συμπεριλαμβάνονται και τα παρακάτω βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ:

Ποιος θυμάται τον Αλφόνς του Κώστα Ακρίβου - Ένα βιβλίο για το αίμα. Της φυλής, της οικογένειας, των φίλων. (στείλτε ΒΑ 1 στο 54160)

Απόψε δεν έχουμε φίλους της Σοφίας Νικολαΐδου - Ένα μυθιστόρημα για τρεις γενιές Ελλήνων που προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους την ώρα που η Ιστορία δείχνει τα δόντια της. (στείλτε ΒΑ 8 στο 54160)

Με την ψήφο τους οι αναγνώστες συμμετέχουν κατά 50% στο τελικό αποτέλεσμα, ενώ το υπόλοιπο 50% βγαίνει από τις ψήφους που έχουν ήδη δώσει οι Λέσχες Ανάγνωσης. Η ψηφοφορία γίνεται στέλνοντας με sms (χρέωση απλού μηνύματος) τον κωδικό που αντιστοιχεί στο βιβλίο επιλογής σας, στο πενταψήφιο 54160. Κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα για μία μόνο ψήφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...