Οι πέντε επιθυμίες

[ παρουσίαση ]

Πώς η απάντηση σ' ένα απλό ερώτημα μπορεί να κάνει τα όνειρά σας αληθινά

Δεν ξέρεις ποτέ πότε θα συμβεί, πότε θα νοιώσεις αυτή την στιγμή που θα μεταλλάξει εντελώς την ζωή σου. Όταν κοιτάς πίσω, συχνά μετά από χρόνια, μπορείς να δεις με ποιό τρόπο μια συνομιλία ή μια βαθειά αλήθεια που διάβασες σε ένα βιβλίο άλλαξε όλη την πορεία της ζωής σου. Ο Γκέι Χέντρικς είχε μια απίθανη συνομιλία σε ένα πάρτι που το άλλαξε την ζωή. Το δώρο που έλαβε σε αυτή την συνάντηση έγινε η βάση για να δημιουργήσει την ζωή που ονειρευόταν.

Τώρα σε αυτό το θαυμάσιο βιβλίο μας μεταφέρει την ενόραση που είχε εκείνη την μαγική στιγμή. Είναι δυνατόν η ανάγνωση αυτού του βιβλίου να είναι μια από αυτές τις μαγικές στιγμές αλλαγής της δικής σου ζωής;

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γκέι Χέντρικς έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς και ομιλητές της εποχής μας. Τα βιβλία, τα σεμινάρια και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω Ίντερνετ έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να αλλάξουν σε βάθος την ποιότητα της ζωής τους.

Το Ινστιτούτο Γκέι Χέντρικς προσφέρει σεμινάρια, εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, προγράμματα με ηχογραφημένες διαλέξεις και εκπαίδευση. Το τελευταίο δημιούργημα του Γκέι είναι το Illumination University (Πανεπιστήμιο της Φώτισης) όπου οι πιο διάσημοι δάσκαλοι στο κόσμο συμμετέχουν σε τηλεμαθήματα και συγκεντρώσεις μέσω Ίντερνετ.

Επίσης είναι συνιδρυτής του Spiritual Cinema Circle (Πνευματικός Κινηματογραφικός Κύκλος), ο οποίος προσφέρει νέα κινηματογραφικά έργα με κατάλληλη δόνηση σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ζει και δουλεύει με την γυναίκα του Κάθλιν στο Οτζάι της Καλιφόρνια.

_________________________________________________
Γκέι Χέντρικς: "Οι πέντε επιθυμίες"

ISBN 978-960-6631-26-9 - σελ. 139 - τιμή 14,90 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...