Η Λάουρα και ο Λαβύρινθος του Φωτός


Παρά την ήττα του Μαύρου Άρχοντα από τον Ηλύσιο, που τον άφησε παραγκωνισμένο και ανίσχυρο, οι Δυνάμεις του Σκότους είναι αποφασισμένες να επιβάλουν τη δύναμή τους στο Άστρο των Ανθρώπων και στον Κόσμο των Μύθων. Ένα σατανικό ελιξίριο, που φτιάχτηκε την πιο σκοτεινή νύχτα της Αβεντέρας στο πιο απρόσιτο και τρομαχτικό της μέρος, θα στείλει τη Λάουρα στο νοσοκομείο, βυθισμένη σε ένα κώμα από το οποίο κανένας δεν μπορεί να τη βγάλει.

Για να γλιτώσει, η δεκατετράχρονη κοπέλα θα χρειαστεί να ταξιδέψει στο παρελθόν της· και ο Λούκας, ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τη βοηθήσει, θα πρέπει να παλέψει με τον ίδιο του τον εαυτό…

Το έκτο βιβλίο με τις περιπέτειες της Λάουρας ολοκληρώνει τη σειρά με τον πιο απρόσμενο και συναρπαστικό τρόπο.

«Ο Πέτερ Φρόιντ δημιούργησε έναν ολόκληρο κόσμο γεμάτο πρόσωπα με πολλά μυστικά, κι ωστόσο οικεία. Στις περιπέτειες της Λάουρας θα μπορούσε κάλλιστα να πρωταγωνιστεί ο Ιντιάνα Τζόουνς, ο Λουκ Σκάιγουοκερ ή η Λάρα Κροφτ. Ο Φρόιντ, με τη ρεαλιστική του αφήγηση και το ξεχωριστό χιούμορ του, γράφει για όλη την οικογένεια.» - LESEPROBEN

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Πέτερ Φρόιντ από το 1980 εργάζεται στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Αρχικά διετέλεσε διευθυντής σε διάφορες κινηματογραφικές αίθουσες του Βερολίνου, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη διανομή.

Από το 1993 εργάζεται στην εταιρεία Phoenix Film ως παραγωγός για την κρατική και την ιδιωτική τηλεόραση. Επίσης, ασχολείται με τη συγγραφή σεναρίων· όπως ισχυρίζεται, πολλούς από τους χαρακτήρες του τους επινοεί χάρη στα παιδιά του, που δεν χορταίνουν να ακούν φανταστικές ιστορίες.

Έχει εκδώσει αρκετά μυθιστορήματα βασισμένα στις ταινίες του. από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν και τα άλλα πέντε βιβλία με τις περιπέτειες της Λάουρας.
__________________________________________________
Πέτερ Φρόιντ: "Η Λάουρα και ο Λαβύρινθος του Φωτός" - μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου

ISBN 978-960-453-639-9 - σελ. 488 - τιμή 19,90 ευρώ - σειρά Πυξίδα (για έφηβους) - έκδοση Νοεμβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...