Δημιουργική γραφή από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

[ Δελτίου Τύπου ]

Με μεγάλη χαρά σάς ανακοινώνουμε την έναρξη μιας σειράς δίωρων μαθημάτων δημιουργικής γραφής για τους μικρούς μας φίλους τα Σάββατα στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Μέσα από πολλά παιχνίδια (με λέξεις, εικόνες, φωτογραφίες, αντικείμενα, μουσική, τραγούδια κ.ά.) και δημιουργικές ασκήσεις τα παιδιά θα μάθουν να γράφουν τις δικές τους ιστορίες. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τα παιδιά θα εμπνευστούν, θα εξασκήσουν την προφορική και γραπτή τους έκφραση και θα μετατρέψουν τη σκέψη τους σε δημιουργικό γραπτό λόγο.

Τα μαθήματα επιμελείται και διδάσκει η βραβευμένη συγγραφέας λογοτεχνίας (Βραβείο Μυθιστορήματος 2008 από το περιοδικό ΔΕΚΑΤΑ) και εκπαιδευτικός Έλενα Μαρούτσου.

Ημερομηνίες μαθημάτων

2, 9, 23, 30 Οκτωβρίου

6, 20, 27 Νοεμβρίου

4, 11, 18 Δεκεμβρίου

Ώρες μαθημάτων: 10:00 με 12:00 το πρωί

Ηλικίες: από 8 έως 12 ετών

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ - Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: τηλ.: 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr

ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Τ.Θ. 21001, Τ.Κ. 114 10.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

Ειδικά για τα μέλη της Λέσχης «Φίλοι του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ» ισχύει προτεραιότητα στην κράτηση θέσεων και έκπτωση 10%.

Για να γίνετε και εσείς μέλη της Λέσχης και για να αποκτήσετε πολλά προνόμια, επισκεφθείτε τον δικτυακό μας τόπο www.metaixmio.gr ή επικοινωνήστε στο τηλ. 211 3003580 ή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες διευκρινίσεις ή πληροφορίες σχετικά με τη Λέσχη «Φίλοι του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ», τα σεμινάριά μας και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα που αφορά τις εκδόσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...