Διαγωνισμός από τις εκδόσεις Διόπτρα και το www.greekbooks.gr

Το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα www.greekbooks.gr και οι Εκδόσεις Διόπτρα, σας κάνουν δώρο δύο νέους τίτλους βιβλίων μυστηρίου.
Από 26 Ιουλίου έως 08 Αυγούστου, μπαίνοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.astinomika.gr/greekbooks/, επιλέγοντας ανάμεσα στα βιβλία «Η Εξαφάνιση» και «Σκέψου έναν αριθμό» και συμπληρώνοντας τα στοιχεία στην ειδικά διαμορφωμένη φόρμα, κάθε ενδιαφερόμενος δηλώνει συμμετοχή για να κερδίσει ένα από τα αγαπημένα του βιβλία. Οι τυχεροί θα είναι 40 συνολικά (είκοσι για κάθε τίτλο βιβλίου) και θα αναδειχθούν από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου 2010.

Η περιήγηση στο ειδικά διαμορφωμένο site http://www.astinomika.gr/greekbooks θα μυήσει τους επισκέπτες στην λογοτεχνική μαγεία του κάθε βιβλίου ξεχωριστά. Ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να ξεφυλλίσει το βιβλίο, να διαβάσει απόσπασμά του, να ενημερωθεί για τον συγγραφέα όπως επίσης να κατεβάσει υπέροχα screensavers, να παίξει παιχνίδια κ.ά.
Η συγκεκριμένη ενέργεια υποστηρίζεται από ηλεκτρονική διαφήμιση. Οι όροι συμμετοχής καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες βρίσκονται στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...