39ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

[ εκδήλωση ]

Τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου (03-19 Σεπτεμβρίου) ξεκινά στους υπαίθριους χώρους του Ζαππείου, ένας πολυσήμαντος θεσμός στα δρώμενα της πόλεως των Αθηνών, το 39ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που οργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), με συνδιοργανωτές το Δήμο Αθηναίων και τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων (Π.Ο.Δ.Α.), ενώ έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού. Χορηγός επικοινωνίας του 39ου Φεστιβάλ Βιβλίου είναι η ΕΡΤ.

Το φετινό Φεστιβάλ Βιβλίου είναι αφιερωμένο στον «Ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη σύγχρονη κοινωνία και τον πολιτισμό».

Συμμετέχουν η Νομαρχία Αθηνών, η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και το Ιστορικό Αρχείο του Δήμου Αθηναίων.

Το πρόγραμμα του 39ου Φεστιβάλ Βιβλίου, όπου συμμετέχουν περίπου 160 εκδότες σε 130 περίπτερα παρουσιάζοντας τη σύγχρονη εκδοτική παραγωγή με περισσότερους από 50, 000 τίτλους, σας προσκαλεί σε ένα πλήθος εκδηλώσεων, οι οποίες έχουν προγραμματισθεί από τον Πολιτισμικό Οργανισμό και το Ιστορικό Αρχείο του Δήμου Αθηναίων, το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου και φυσικά τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...