Γαλάζια σελήνη

[ παρουσίαση ]


ια εφήβους)


Πρόθυμη να εξερευνήσει τις νέες ικανότητες που απόκτησε ως Αθάνατη, η Έβερ στρέφεται στον αγαπημένο της Ντέιμεν. Καθώς, όμως, εκείνη ασκείται να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της, ο Ντέιμεν αρχίζει να χάνει τις δικές του.


Σε μια προσπάθεια να τον σώσει, η Έβερ ταξιδεύει στη μαγική διάσταση της Χώρας του Καλοκαιριού, όπου μαθαίνει τα μυστικά του βασανισμένου παρελθόντος του Ντέιμεν∙ ένα παρελθόν που ο ίδιος είχε φροντίσει να κρατήσει κρυφό.


Η Έβερ θα ανακαλύψει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γυρίσει πίσω το χρόνο, και θα έρθει αντιμέτωπη μ’ ένα τρομερό δίλημμα: να επιστρέψει στο παρελθόν και να σώσει την οικογένειά της από το αυτοκινητικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή τους ή να μείνει στο παρόν για να σώσει τον Ντέιμεν;


Το δεύτερο βιβλίο της υπέροχης σειράς ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ της Άλισον Νόελ έρχεται να αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι ο άνευ όρων έρωτας είναι αιώνιος…


Λίγα λόγια για την συγγραφέα


Η Άλισον Νόελ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια. Τελειώνοντας το σχολείο και θέλοντας να γνωρίσει τον κόσμο, ταξίδεψε στην Ευρώπη και έζησε μερικά χρόνια στη Μύκονο.


Επιστρέφοντας στην Αμερική, εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη όπου δούλεψε λίγο καιρό ως αεροσυνοδός. Μεταξύ αεροδρομίων και ξενοδοχείων έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημα. Σήμερα ζει με τον άντρα της στην πόλη όπου γεννήθηκε και δουλεύει αποκλειστικά ως συγγραφέας.

Τα εφηβικά της βιβλία έχουν βραβευτεί ή ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία, όπως τα National Reader’s Choice Award, NYLA Book of Winter Award, TeensReadToo 5 Star Gold Award, TeenReads, Best Books of 2007, Quill Award, YALSA Teen’s Top Ten κ.ά. Το ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, το πρώτο βιβλίο της σειράς Οι Αθάνατοι που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας με τα ευπώλητα βιβλία των New York Times και άλλων εφημερίδων, ενώ πρόκειται να γυριστεί τηλεοπτική σειρά.

______________________________________

Άλισον Νόελ: "Γαλάζια σελήνη" - μετάφραση: Ντίνα καρύδη

ISBN 978-960-453-734-1 - σελ. 416 - τιμή 15,50 ευρώ - έκδοση Ιουνίου 2010 - 6η χιλιάδα


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...