Το άλλοθι


Μία στιγμή είναι ικανή να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου για πάντα; Ο έρωτας, το πάθος για το ποδόσφαιρο αλλά και η εξάρτηση από τα ναρκωτικά ίσως δεν είναι δύσκολο να μετατρέψουν τη ζωή… σε εφιάλτη!

Ο Άρης προσπαθεί μέσα από τα πάθη να βρει τον δικό του ρόλο στο παιχνίδι της ζωής… έναν ρόλο όμως που έχουν ήδη σκηνοθετήσει κάποιοι άλλοι γι’ αυτόν! Πρωταγωνιστεί έτσι άθελά του σε ένα ανελέητο κυνηγητό με την εξουσία, την δύναμη και το χρήμα, γίνεται μαριονέτα στα χέρια των «ισχυρών» που τον κινούν με βάση τα συμφέροντα και καταφέρνουν να τον παγιδέψουν.


Μήπως όμως το παιχνίδι αυτό κρύβει ανατροπές; Μήπως ο Άρης γίνεται τώρα ο βασικός πρωταγωνιστής; Μήπως χρειάζεται να βρεθεί ένα ακλόνητο άλλοθι ή μήπως υπάρχει ήδη; Αν έχετε αισθανθεί στην ζωή σας προδομένος, αν σας έχουν «στήσει» ένα καλοστημένο παιχνίδι, αν σας έχει παρασύρει στα κύματά του ο έρωτας, αν αισθάνεστε ότι το δίκαιο και το άδικο υπηρετούν πολλές φορές τον ίδιο σκοπό… τότε βρείτε ένα ακλόνητο άλλοθι και δώστε την τροπή που θέλετε στο παιχνίδι. Ένα καλοστημένο παιχνίδι, που καταλήγει σε ένα δυνατό θρίλερ κυνηγητού, πάθους, απόγνωσης και εκδίκησης…

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Θέμης Κεσίσογλου γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1941. Σπούδασε Νομικά και από το 1965 βρίσκεται στο χώρο της επικοινωνίας, αρχικά στις Δημόσιες Σχέσεις και από το 1976 στη Διαφήμιση, ως δημιουργός κειμενογράφος σεναριογράφος. Επί είκοσι χρόνια (1978-1998), είχε μόνιμη στήλη για αθλητικά θέματα στις εφημερίδες Καθημερινή και Βήμα, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα περιοδικά. Έχει μεταφράσει πολλούς γνωστούς ξένους συγγραφείς.
_______________________________________
Θέμης Κεσίσογλου: "Το άλλοθι"


-->
ISBN 978-960-364-278-7 – σελ. 336 - τιμή 15,14 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...