Οι καρδιοκλέφτρες – Ραγισμένες Καρδιές

[ παρουσίαση ]

Τρεις χωρισμ
οί: Το αγόρι της Σίντνεϊ τα χαλάει μαζί της χωρίς καμία εξήγηση. Η Ρέιβεν παίζει σε διπλό ταμπλό μέχρι που και οι δύο υποψήφιοι την παρατάνε στα κρύα του λουτρού. Το σχεδόν-αγόρι της Κέλι έχει σχέδια για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Αλλά, δυστυχώς, όχι μαζί της.

Τέσσερις φίλες: Η Αλέξια δεν έχει νιώσει ποτέ ερωτική απογοήτευση γιατί ποτέ δεν είχε σοβαρή σχέση. Έτσι, όταν οι τρεις κολλητές της χωρίζουν, η Αλέξια τους συμπαραστέκεται –αν και ίσως να χαίρεται και λιγάκι μέσα της. Έχει και πάλι τις φίλες της. Και πρέπει να τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τον πόνο του χωρισμού.

Είκοσι Οκτώ Κανόνες: Η λύση είναι απλή: πρέπει να ακολουθήσουν μερικούς κανόνες. Στην αρχή όλα πάνε καλά. Κοιμούνται η μία στο σπίτι της άλλης, βγαίνουν και διασκεδάζουν, σνομπάρουν τους πρώην. Αλλά οι κανόνες γίνονται για να σπάνε. Και τα κορίτσια είναι έτοιμα να ραγίσουν τις καρδιές των αγοριών. Ειδικά η Αλέξια…

Μια σύγχρονη ιστορία για φιλίες, χωρισμούς και χτυποκάρδια… στα θρανία.

«Η ιδέα α φτιάξεις μια λίστα με κανόνες, για να ξεπεράσεις ένα χωρισμό είναι πολύ έξυπνη. Οι αναγνώστες δε θα μπορέσουν να αφήσουν το βιβλίο από τα χέρια τους μέχρι να μάθουν τι θα γίνει στο τέλος…» - BOOKLIST

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Πάμελα Ουέλς σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Clark Atlanta και έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην ψυχολογία και την εκπαίδευση.

Εργάστηκε για χρόνια ως δημοσιογράφος στο Μέριλαντ και στην Καλιφόρνια.

Σήμερα ζει στη Βοστόνη και ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη δημιουργική γραφή. Το μυθιστόρημα «Ραγισμένες καρδιές» πρόκειται να γυριστεί κινηματογραφική ταινία από τη United Artists.

Από τις εκδόσεις Ψυχογιός ετοιμάζεται και το επόμενο βιβλίο της συγγραφέα με τίτλο «Ερωτευμένες Καρδιές».
________________________________________
Πάμελα Ουέλς (Pamela Wells): "Οι καρδιοκλέφτρες – Ραγισμένες Καρδιές"

ISBN 978-960-453-688-7 - σελ. 352 - τιμή 14,40 - έκδοση Μαρτίου 2010 - σειρά για έφηβους

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...