357 - Τιμή, Πάθος, Εξουσία

Mια σειρά γεγονότων που εξελίσσονται κάτω από τη σκιά της μεγαλύτερης εξοπλιστικής αγοράς που έγινε ποτέ.

Ένα μυθιστόρημα με καταιγιστική δράση, αγωνία και πολιτική διαπλοκή.

Ένα σενάριο ίντριγκας και πάθους τόσο κοντά στην πραγματικότητα..., ή μήπως είναι η πραγματικότητα;

Ο Στέφανος Ηλιάδης, μοναχικός μισθοφόρος, αναλαμβάνει την εκτέλεση δύσκολων αποστολών, κινούμενος στο περιθώριο της κοινωνίας μας. Πιστός σύντροφός του, το όπλο του -το 357. Ένα 38άρι Magnum Smith & Wesson. Δεν τον πρόδωσε ποτέ υπερασπίζοντας πάντα την Τιμή και την ακεραιότητά του.

Ο Πέτρος Λαζαρίδης, υπουργός, ετοιμάζεται να υπογράψει μια μεγάλη εξοπλιστική αγορά. Έχοντας την Εξουσία με το μέρος του, καταστρώνει, ανενόχλητος, τα σχέδιά του με τον μεγαλέμπορο όπλων, τον Νικόλαο Απέργη.

Οι τρεις αυτοί ισχυροί άντρες θα οδηγηθούν σε έναν αγώνα διεκδίκησης, υποκινούμενοι από το Πάθος τους για τη Λάρα Μακρή, που από άβουλη και ανυπεράσπιστη μητέρα, εκπαιδεύεται και αναγκάζεται να εμπλακεί στα παιχνίδια των δυνατών. Θα καταφέρει τελικά να επιβιώσει ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά;

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Άρτεμις Κοκκινάκη σπούδασε Σχεδιασμό Βιομηχανικών Προϊόντων στο Art Center College of Design του Μοντρέ της Ελβετίας. Κατόπιν, εργάστηκε στην ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, στον εσωτερικό σχεδιασμό των αυτοκινήτων.

Όταν ήρθε στην Ελλάδα, εργάστηκε σε εταιρείες παραγωγής και ως Art Director σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Από το έτος 2001 μέχρι το 2011 διατηρούσε διαφημιστικό γραφείο. Σήμερα ασχολείται με την παραγωγή κρασιού και χειροποίητων παραδοσιακών προϊόντων.
_______________________
Άρτεμις Κοκκινάκη: "357 - Τιμή, Πάθος, Εξουσία"

ISBN 960-446-205-6, σελ. 320, τιμή 14,00 ευρώ, έκδοση 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...