Ο μυστικός κύκλος - 1. Η μύηση


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

Η Κάσι και η μητέρα της αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την όμορφη ζωή τους στην Καλιφόρνια για να ζήσουν με την άρρωστη γιαγιά της Κάσι στο Νιου Σάλεμ. Με το που φτάνουν, η Κάσι νιώθει ένα δυσάρεστο συναίσθημα να την πλημμυρίζει.

Από την επιβλητική έπαυλη μέχρι την παράξενη γιαγιά, όλα τής φταίνε. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν γνωρίζει και τους συμμαθητές της, ιδίως τη Φέι, ισχυρό μέλος του Μυστικού Κύκλου, μιας ομάδας μαγισσών που είχαν υπό τον έλεγχό τους το Σάλεμ για εκατοντάδες χρόνια.

Όταν η Κάσι ερωτεύεται τον μυστηριώδη και γοητευτικό Άνταμ, έρχεται αντιμέτωπη μ’ ένα δίλημμα: είτε να αντισταθεί στον πειρασμό είτε να χρησιμοποιήσει σκοτεινές δυνάμεις για να αποκτήσει αυτόν που θέλει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μια λάθος κίνηση θα μπορούσε να την καταστρέψει.

Το πρώτο βιβλίο μιας συναρπαστικής «μαγικής» τριλογίας. 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα 

Η Λίσα Τζέιν Σμιθ έχει γράψει περισσότερα από είκοσι πέντε βιβλία για νέους, πολλά από τα οποία έχουν βρεθεί στη λίστα των ευπώλητων της εφημερίδας The New York Times.

Τα αγαπημένα θέματά της είναι ο έρωτας, η φαντασία και ο φόβος. Τα VAMPIRE DIARIES έχουν γυριστεί τηλεοπτική σειρά, η οποία προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης τα προηγούμενα βιβλία της σειράς, ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ, Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ, Η ΟΡΓΗ, Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΥΝΑΞΗ, ΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ και ΨΥΧΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, καθώς και η τριλογία Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ, η οποία επίσης έχει γυριστεί τηλεοπτική σειρά.
__________________________
Λίσα Τζέιν Σμιθ: "Ο μυστικός κύκλος - 1. Η μύηση" - μετάφραση: Κάσσυ Μπουλούκου  

ISBN 978-960-496-637-0 - σελ. 288 - τιμή 11,97 ευρώ - έκδοση Μαρτίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...