Μεγάλος διαγωνισμός από το greekbooks.gr



Το  ηλεκτρονικό πολυκατάστημα www.greekbooks.gr εμπνεύστηκε από το νέο βιβλίο της Κατερίνας Παπανικολάου, «Ραντεβού πίσω στο χρόνο» των εκδόσεων Διόπτρα και διοργανώνει μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό για ένα 4ήμερο ταξίδι δύο ατόμων στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Από 19 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου, η αγορά του λογοτεχνικού βιβλίου «Ραντεβού πίσω στο χρόνο» ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση. Οι συμμετοχές 10πλασιάζονται αν ο πελάτης κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, ακολουθήσει τις οδηγίες και κάνει like στη σελίδα της εταιρίας στο facebook.
 
Το ταξιδιωτικό  πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια  μετ’ επιστροφής συμπεριλαμβανομένων  των φόρων (Αθήνα – Κάιρο –  Αθήνα), τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και έκδοση της απαραίτητης VISA.

Ευγενικός χορηγός του καλοκαιρινού διαγωνισμού είναι ο εκδοτικός οίκος Διόπτρα.

Περισσότερες  πληροφορίες, καθώς και οι νομικοί όροι για τη συμμετοχή στο μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό του www.greekbooks.gr είναι αναρτημένοι στο δικτυακό τόπο του καταστήματος. Η συγκεκριμένη ενέργεια υποστηρίζεται από ηλεκτρονική, έντυπη και ραδιοφωνική διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...