Βιβλία εναντίον κρίσης, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

[ παρουσίαση ]

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ απαντούν στην κρίση που μας ταλανίζει όλους με μια νέα σειρά βιβλίων σε χαμηλή τιμή. Ποιοτικά βιβλία που αγάπησαν χιλιάδες αναγνώστες είναι στη διάθεση του κοινού στη χαμηλότερη δυνατή τιμή χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα και στην αισθητική.

Πάντα στο πλευρό των αναγνωστών αλλά και του βιβλιοπώλη, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προτείνουν τρόπους αντίστασης στην κρίση με καλά και φθηνά βιβλία.

Η σειρά εγκαινιάζεται με δύο αστυνομικά:

1. Το θρυλικό Γεράκι της Μάλτας του Ντάσιελ Χάμετ,

2. Το νοσταλγικό μυθιστόρημα Οι βατσιμάνηδες της Μασσαλίας του Ζαν-Κλωντ Ιζζό που αγάπησαν οι Έλληνες αναγνώστες)

και θα συμπληρωθεί από βιβλία τόσο λογοτεχνικά όσο και γενικότερου ενδιαφέροντος.

Κάθε μήνα θα κυκλοφορούν δύο με τέσσερα βιβλία με την ένδειξη ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ, τα οποία είναι 40-50% φθηνότερα από τις αρχικές αντίστοιχες εκδόσεις.

Τον Φεβρουάριο η σειρά θα εμπλουτιστεί με δύο ακόμα τίτλους:

1. Η βρόμικη τριλογία της Αβάνας, το έργο που καθιέρωσε τον συγγραφέα του, Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες, ως τον νέο Μπουκόφσκι της Καραϊβικής, και

2. Το ροτβάιλερ, ατμοσφαιρικό θρίλερ της βαρόνης του αστυνομικού, Ρουθ Ρέντελ.

Παράλληλα, οι εκ
δόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσφέρουν μέσω των βιβλιοπωλείων όλης της χώρας αγαπημένα βιβλία για όλα τα γούστα –λογοτεχνικά (ελληνική και ξένη πεζογραφία), αστυνομικά, παιδικά (εκπαιδευτικά, εικονογραφημένα, εγκυκλοπαίδεις), βιογραφίες, δοκίμια, ακόμα και λευκώματα- με 50% έκπτωση.

Οι αναγνώστες μπορούν να αναζητήσουν στο βιβλιοπωλείο της περιοχής τους τους τίτλους με την ένδειξη -50%. Θα βρουν στη μισή τιμή αριστουργήματα του 20ού αιώνα, όπως το
Καπούτ του Κούρτσιο Μαλαπάρτε ή το κύκνειο άσμα της
Βιρτζίνια Γουλφ Ανάμεσα στις πράξεις, λογοτεχνικά βιβλία βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, όπως των βρετανών Μάρτιν Έιμις (Ιδιωτικές συναντήσεις) και Τζούλιαν Μπαρνς (Χωρίς να φοβάμαι τίποτα πια), των Γάλλων Λοράν Γκοντέ (Ελντοράντο) και Ζιλ Λερουά (Ένα μπλουζ για τη Ζέλντα), του κουβανού Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες (Στην καρδιά της Κούβας) κ.ά.

Οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους, όπως ο
Ίαν Ράνκιν, η Ρουθ Ρέντελ κ.ά.

Βιογραφίες γραμμένες από έγκυρους μελετητές, όπως του
Τρούμαν Καπότε και του Θερβάντες, αλλά και εκδόσεις-σταθμοί, όπως το βιβλίο του ολλανδού Χέιρτ Μακ με τίτλο Στην Ευρώπη, Ταξίδια στον 20ό αιώνα είναι επίσης στη διάθεση του κοινού στη μισή τιμή.

Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει εγκυκλοπαίδειες της σειράς
Larousse, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...