Pretties

[ παρουσίαση ]

Η αφύσικη ομορφιά και οι επιπτώσεις της σε έναν κόσμο που δεν μοιάζει και τόσο μακρινός, σε μια σειρά βιβλίων που θα σας αφήσει άφωνους! Η σειρά έχει αποσπάσει 22 βραβεία και διακρίσεις και αγαπήθηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο βιβλίο με τίτλο Uglies, που κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο από την 20th Century Fox.

Η Τάλι έγινε επιτέλους όμορφη. Τώρα η εμφάνισή της είναι κάτι παραπάνω από τέλεια, τα ρούχα της υπέροχα, το αγόρι της σέξι και η ίδια φοβερά δημοφιλής. Τα όνειρά της έχουν γίνει πραγματικότητα. Αλλά πίσω από όλες αυτές τις απολαύσεις –τα αλλεπάλληλα πάρτι, τις ανέσεις της υψηλής τεχνολογίας, την απόλυτη ελευθερία– υπάρχει η βασανιστική αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά. Κάτι σημαντικό. Και τότε έρχεται ένα μήνυμα από το παρελθόν, από την εποχή που ήταν άσχημη…

Η Τάλι θυμάται τι δεν πάει καλά στη ζωή των ωραίων και της κόβεται κάθε διάθεση για γλέντι. Τώρα πρέπει ν’ αποφασίσει αν θα ξεχάσει αυτό που ξέρει ή αν θα παλέψει για τη ζωή της. Γιατί οι αρχές δε θα αφήσουν να ζήσει όποιος ξέρει την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης του ιδίου (με βιογραφικό του συγγραφέα): "Uglies" , "Specials"
_______________________________
Σκοτ Γουέστερφελντ (Scott Westerfeld): "Pretties" - μετάφραση: Καίτη Οικονόμου

ISBN 978-960-455-721-9 - σελ. 408 - τιμή 17,08 ευρώ - έκδοση Απριλίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...