Οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν

[ εκδήλωση ]

Το βιβλιοπωλείο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου

του Μάριου Μιχαηλίδη ΤΑ ΚΡΟΤΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, την Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010, στις 6:00 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιάννης Καραχάλιος, νομικός-ποιητής, ο Δημήτρης Αθηνάκης, ποιητής, και ο συγγραφέας.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Άγγελος Καλοριζικάκης (κιθάρα) και Κώστας Βλαχόπουλος (φυσαρμόνικα).


Ο ΒΙΒΛΙΟΡΥΘΜΟΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση

του νέου βιβλίου του Τάσου Καλούτσα Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ , την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010, στις 7:30 μ.μ., στον ΒΙΒΛΙΟΡΥΘΜΟ (Βασ. Ηρακλείου 47, Θεσσαλονίκη).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Δημήτρης Κόκορης, φιλόλογος-κριτικός λογοτεχνίας, η Μαρία Κουγιουμτζή, συγγραφέας και ο συγγραφέας.


Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Φλώρινας, το Βιβλιολογείον του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Σοφίας Νικολαΐδου ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ, την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., στην Οδό Ονείρων (Κ. Καραμανλή 66, Φλώρινα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Άννα Βακάλη, φιλόλογος, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ο Θόδωρος Παπαγγελής, Καθηγητής Κλασικής Φιλολογίας στο ΑΠΘ, ο Μίμης Σουλιώτης, Καθηγητής Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, και η συγγραφέας.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι φιλόλογοι Αναστασία Καλαϊτζή και Δανάη Τσουλιά.

Χορηγός: Βιβλιοπωλείο «Η ΓΩΝΙΑ»


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο του Άρη Δημοκίδη ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010, στις 12:30 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Άγιος Βασίλης κάνει ένα ειδικό δώρο στα πιο φρόνιμα παιδιά του κόσμου. Τι θα συνέβαινε, όμως, αν ο τάρανδος έδινε κατά λάθος το δώρο στα πιο άτακτα παιδιά; Εσύ σε ποια ομάδα ανήκεις; Στους φρόνιμους ή στους άτακτους; Ο Άρης Δημοκίδης σε περιμένει
σε ένα γιορτινό ταξίδι στη Γη και το διάστημα με την πολυκατοικία που πετάει!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!!!

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με αφορμή το βιβλίο του Κυριάκου Χαρίτου ΦΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΗ.

Ελάτε να παρακολουθήσετε τον πιο αστείο πόλεμο του κόσμου: Μελομακάρονα και Κουραμπιέδες να τρώνε τα μουστάκια τους στην πιο αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια. Ο συγγραφέας και ο εμψυχωτής Χρήστος Χριστόπουλος σας περιμένουν για να βοηθήσετε στη συμφιλίωσή τους.

  • Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010, στις 12:30 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα).
  • Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010, στις 12 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (Αγίας Σοφίας 130, Βύρωνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...